2023-08-20 17:02:28
Φωτογραφία για Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου με την κορούλα του: «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος»



Σε ένα τρυφερό μοίρασμα ζωής προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου, μέσα από τα social media, προς τους διαδικτυακούς του φίλους το μεσημέρι της Κυριακής. Κι αυτό μιας και ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του STAR θέλησε να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα μαζί με την κορούλα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε πως η μικρή του κόρη για πρώτη φορά του ζήτησε να αφαιρέσει το πρόσθετο μέλος από το πόδι του. «Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ».

«Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό ή κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά – αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία – και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας».

«Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου, στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να συγκινήσει θερμά τους διαδικτυακούς του φίλους.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ