2023-08-23 08:18:20
Φωτογραφία για Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Θανάση Αλεξάκη
Σήμερα ο ουρανός στην πόλη του Αγρινίου ήταν μουντός, μπαρουτοκαπνισμένος και χωρίς ορίζοντα, σαν να θρηνούσε για τις απώλειες ….

Μια τέτοια μέρα έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Αλεξάκης, η εμβληματική του προσωπικότητα σε συνδυασμό με τον ελεύθερο λόγο του, την πίστη του σε ιδανικά και αξίες ύφαναν έναν αγωνιστικό χαρακτήρα, που πια είναι τόσο σπάνιος στην εποχή μας. Μια ζωή στέλεχος του Κ.Κ.Ε., ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ), επί χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου, Πρόεδρος και ιδρυτικό Μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη Αγρινίου και πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Αγρινίου – Αμφιλοχίας και για πολλά χρόνια υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αποχαιρετούμε με θλίψη έναν γνήσιο αγωνιστή που κυνηγήθηκε και εξορίστηκε αλλά στάθηκε αλύγιστος και σταθερός μέχρι τέλους στις ιδέες του και τα ιδανικά του. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και αναγνωρίστηκε η κοινωνική του προσφορά από το σύνολο της κοινωνίας του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του , την σύζυγό του Ελένη τον γιό του Ηλία και τις κόρες του Σταυρούλα και Αφροδίτη.

Γραφείο Τύπου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ