2023-08-31 15:11:52
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Ιωάννου, Αυτοκινητιστής από το Αιτωλικό......    

Σε δήλωση του ο Γιάννης Ιωάννου ανέφερε: 

«Από νεαρή ηλικία επέλεξα συνειδητά να μείνω και να εργαστώ στον τόπο μου. Με την οικογένεια μου δημιουργήσαμε μια επιχείρηση που μου επέτρεπε να ταξιδεύω πέρα από αυτόν και να επιστρέφω με νέες ιδέες και γνώση στην έδρα μου. Αναπόφευκτα τα ταξίδια και η ενασχόληση μου με τις μεταφορές με έκαναν να συγκρίνω τον τόπο μας με άλλες περιοχές που διαπίστωνα πως προοδεύουν και αναπτύσσονται ενώ εδώ παρατηρούσα μια στασιμότητα. Η κατάσταση αυτή άρχισε να αναστρέφεται από το 2019 όταν τη διοίκηση του Δήμου ανέλαβε ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος εξωστρεφής, διορατικός και προοδευτικός».



Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένας αιρετός ανέλαβε παρά το πολιτικό κόστος να διευθετήσει τα ακανθώδη ζητήματα του τόπου μας, να βάλει τάξη στα χρέη και να επιδιορθώσει κατεστραμμένες υποδομές προκειμένου να καταφέρει επιτέλους η περιοχή να πάει μπροστά. Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια, ειλικρινής, αληθινός και πάντα προσιτός καταλαβαίνει τις ανάγκες του κόσμου, των μικρών επιχειρήσεων και των αγροτών, έχει σαφείς στοχεύσεις και όραμα για τον δήμο και για το λόγο αυτό αξίζει την στήριξη μας.



Στην προσπάθεια του αυτή θα είμαι διπλά του για να βοηθήσω και εγώ το δήμο μας να αλλάξει σελίδα, για να φτιάξουμε έναν τόπο πιο φιλικό προς τα παιδιά μας. Το οφείλουμε σε εκείνα. Στις επερχόμενες εκλογές στηρίζω Κώστα Λύρο!».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»



Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Λαμπρινή Τριανταφύλλου – Τσέλιου από το Ευηνοχώρι.   

Σε δήλωση της η Λαμπρινή Τριανταφύλλου - Τσέλιου ανέφερε: 

«Ως Μητέρα, εργαζόμενη και δημότισσα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θέλω να δω τον προικισμένο αυτό τόπο να πηγαίνει μπροστά, τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και τα παιδιά μας να επιστρέφουν ξανά εδώ μετά τις σπουδές τους να δίνουν ζωή και προοπτική στη περιοχή.



Ο Κώστας Λύρος γονιός και ο ίδιος, με μακροχρόνια επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και ενασχόληση με τα κοινά, είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, εργατικός και μεθοδικός που αφουγκράζεται τις ανάγκες της περιοχής, γνωρίζει τι χρειάζεται ο τόπος και είναι έτοιμος να δώσει λύσεις.



Ήδη κατά την πρώτη του θητεία ξεκίνησε δυναμικά την επίλυση μακροχρονίων ζητημάτων και έθεσε στόχους που θα εκσυγχρονίσουν το Δήμο μας και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.      



Για το λόγο αυτό συντάσσομαι στο πλευρό του Κώστα Λύρου και θα είμαι υποψήφια με τη Δημιουργική Ανατροπή στις επερχόμενες εκλογές».  



Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ