2023-09-01 09:16:21
Φωτογραφία για Ξεσπά η Αθηνά Καμπάκογλου: «Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο;»

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η Αθηνά Καμπάκογλου, μετά το μήνυμά της για το οριστικό τέλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2. Η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά της διοίκησης της ΕΡΤ για την απόφασή της και ανέφερε τα εξής:

«Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που με αφορούν, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Από τη μία θλίψη για την «υπεύθυνη» και «ειλικρινή» στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και ικανοποίηση από την άλλη για την ανυπαρξία στοιχείων όσων ισχυρίζεται. Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο; Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης. Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας. Άλλωστε η προϊστορία καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνσή μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο» ανέφερε η Αθηνά Καμπάκογλου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ