2023-09-01 19:52:18
Φωτογραφία για Ο Λευτέρης Κατσαούνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ''.



Facebook Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκης: "Λευτέρη, Πρόεδρε, Αντιδήμαρχε, φίλε … Σε ευχαριστώ που στέκεσαι δίπλα μου και σε αυτή την αναμέτρηση. Σε ευχαριστώ για την υπερπροσπάθεια που καταβάλεις. Απλά και ταπεινά, από όποια θέση ευθύνης και αν ανέλαβες, με την εργατικότητά σου, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα κατάφερες να κερδίσεις τον σεβασμό όλων.

Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία ."



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ



Το 2019 μια ομάδα αυτοδιοικητικών αποφάσισε να αλλάξει την πορεία του Δήμου Ξηρομέρου. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχα και εγώ ενεργά, αρχικά σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στην συνέχεια σαν Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας (άμισθος).

Συνεργάστηκα στενά με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Εκεί γνώρισα έναν άνθρωπο, έξυπνο ,έντιμο ,ενεργητικό, δραστήριο ,ευγενή ο οποίος με όραμα και πολύ δουλειά προσπαθούσε διαρκώς να βάλει το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης.


Γνώρισα επίσης, συναδέλφους αξιόλογους και αξιοπρεπείς και όλοι μαζί προσπαθούσαμε για το καλύτερο με διαφάνεια , εντιμότητα και εργατικότητα. Με όποια λάθη και όποιες αστοχίες μπορεί να είχαμε, στο τέλος το αποτέλεσμα είναι θετικό και αυτό είναι μετρήσιμο και ορατό , άσχετα αν κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουν και θα φανεί περισσότερο στη συνέχεια.

Παρότι έχω κουραστεί από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου και λόγω ηλικίας και σκόπευα να αποχωρήσω, στο τέλος αποφάσισα ότι έπρεπε να δώσω άλλη μια φορά το παρόν στο πλευρό του πετυχημένου Δημάρχου μας, γιατί η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και δεν πρέπει να ανακοπεί με τίποτα .

Σας καλώ όλους μαζί  μας, για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λευτέρης Κατσαούνης

Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Αλυζίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ