2023-09-02 14:20:06
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Λασκαράκη

Πολλές φορές πήγε η στάμνα της Βάσως Λασκαράκη στην τηλεπαρουσίαση και τελικά η ηθοποιός θα πιει νερό φέτος. Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε προταθεί στο ζευγάρι το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο παλιό Mega. To είχαν αρνηθεί.

Το καλοκαίρι του 2020 μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha είχε ακουστεί έντονα το ενδεχόμενο η ηθοποιός να αναλάβει τη ζώνη με μια νέα εκπομπή. Οι συζητήσεις ήταν αρκετά προχωρημένες και μάλιστα, τότε είχαν αρχίσει να διαρρέουν και ονόματα πιθανών συνεργατών. Η συνεργασία αυτή δεν προχώρησε η ηθοποιός, όμως, παρέμεινε στο δυναμικό του Alpha με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Έρωτας Μετά».

Ακολούθησαν η σειρά «Τα ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 και πέρσι το «Μαίρη – Μαίρη – Μαίρη» των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Mega και ενώ στην ηθοποιό είχε γίνει και πάλι κρούση αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ για εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Το σενάριο αυτό φαίνεται λοιπόν πως θα υλοποιηθεί φέτος καθώς η Βάσω Λασκαράκη ακούγεται έντονα πως συμφώνησε για νέα εκπομπή που θα προβάλλεται μεσημέρια Κυριακής και συγκεκριμένα στις 15.00. Θα είναι μαγνητοσκοπημένο μαγκαζίνο με στοιχεία Lifestyle και ευ ζην, αλλά και συνεντεύξεις και θα έχει τίτλο «Πάντα Κυριακή». Οι τελικές υπογραφές αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες. 

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ