2023-09-03 19:50:54
Φωτογραφία για Παντελής Σκαρμούτσος, Οικονομολόγος:  Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος



      Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, στις εκλογές του 2019, Παντελής Σκαρμούτσος, στηρίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλαδα», με επικεφαλή υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Κώστα Καρπέτα.

Ο κ. Σκαρμούτσος σε δήλωσή του για αυτή του την απόφαση αναφέρει: «Μετά από ώριμη σκέψη και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα την συμμετοχή  μου στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ως Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό  «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» και επικεφαλής τον  Κώστα Καρπέτα.

Θα αγωνιστώ για μια Περιφέρεια Δ.Ε. με κέντρο τον άνθρωπο, για μια νέα πραγματικότητα στην υγεία και την παιδεία, για μια αναπτυξιακή προοπτική με κέντρο την ενεργειακή απεξάρτηση, την τόνωση του πρωτογενούς τομέα και των νέων τεχνολογιών.

Για ένα νέο σχέδιο το οποίο  θα αποτρέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων και  την μετανάστευση των νέων μας.

Για μια νέα Περιβαλλοντική Πολιτική που θα κάνει βιώσιμες τις πόλεις και τα χωριά μας, που θα βάζει φραγμούς στην αυθαιρεσία, στην καταστροφή των δασών και των θαλασσών μας και θα αναπτύσσει τον οικοτουρισμό.   

Η Περιφέρεια έχει τους απαραίτητους πόρους για να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται όμως θέληση και ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια, επαγγελματική και αυτοδιοικητική εμπειρία, καθαρότητα και αγάπη για τον τόπο τους.

Με τις σκέψεις αυτές, με πλήρη γνώση της κατάστασης και αίσθημα ευθύνης,  ζητώ την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 Παντελής Σκαρμούτσος*, Οικονομολόγος» 

 

*Ο Παντελής Σκαρμούτσος του Πέτρου, γεννήθηκε το 1951 στο Μεσολόγγι, είναι παντρεμένος με την Τζίνα Τράπαλη - Σκαρμούτσου και έχει δύο παιδιά τον Πέτρο και την Μαρία. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά και Στατιστική, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.

Ο κ. Σκαρμούτσος έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα όπως: Οικονομικής ανάπτυξης αναπτυσσόμενων περιοχών, Διαχείρισης οικονομικών κρίσεων, Τραπεζικής οικονομίας, Στατιστικής και Οικονομετρίας

Εργάστηκε ως Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του κατασκευαστικού ομίλου ΑΕΓΕΚ και ως οικονομολόγος στη βιομηχανία φαρμάκων και ετοίμων ενδυμάτων στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε ξένες πολυεθνικές Τράπεζες όπως στην Ολλανδική ABN-AMRO Bank και την Ελληνοαραβική ARAB-HELLENIC Bank.

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ