2023-09-08 14:37:54
Φωτογραφία για Κώστας Πιστιόλας «Αναβάλλονται τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου-Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης»
Αναβάλλεται η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή (08/09) για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» στον απόηχο των τραγικών εξελίξεων στη χώρα μας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας και παράλληλα, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.. Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πιστιόλα

«Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι από τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, λόγω των καταστροφικών συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel.

Είναι αυτονόητο ότι η σημερινή εκδήλωση που αφορά στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, στο Αγρίνιο αναβάλλεται.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, τους πληγέντες, τους εγκλωβισμένους και τους ανθρώπους που δίνουν τη δύσκολη μάχη.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, πως συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και νερά για να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς, στα γραφεία του Συνδυασμού μας «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», στην Οδό Αναστασιάδη 2, στο Αγρίνιο».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ