2023-09-13 12:00:04
Φωτογραφία για «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα» λέει η Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη
Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια σπάνια αναφορά στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!, λέγοντας αρχικά:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν όντως δύσκολα. Με το που ολοκληρώθηκε το διαζύγιο μου, κάποιους μήνες μετά αρρώστησε η μαμά μου. Την ασθένεια και τον θάνατό της τα πέρασα με την οικογένεια μου και τους πολύ στενούς φίλους μου και ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσω τα επακόλουθα του διαζυγίου, με μια συνεχιζόμενη ταλαιπωρία και δικαστήρια – γιατί αυτό είχε ξεκινήσει να συμβαίνει πολύ καιρό πριν το μάθετε εσείς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος».

«Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;» ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε:

«Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…».


Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε σε όσα θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

«Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η εισβολή της δημοσιότητας με φοβίζει μόνο ως προς τα παιδιά. Δυο παιδιά που παλεύω με όλο μου το είναι να κρατήσω στην παιδική πραγματικότητα, όπου δικαιούνται να βρίσκονται. Κατά τα άλλα, προσωπικά αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα cέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία» συνέχισε.

Ακόμη, η παρουσιάστρια είπε: «Είναι πολύ λυπηρό [να μην μπορούμε να συμβιβαστούμε]. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση».

«Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί» είπε τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ