2023-09-14 18:00:05
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Γιαννόπουλος «πάγωσε» Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ: «Σας πήρα χαμπάρι, τι είσαστε ηλίθιοι;»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση και την αλλαγή του κλίματος που επικρατεί ευρύτερα για αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδέχθηκε πως «να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Είπα, μάλιστα, να βρω ένα μπλουζάκι όπως ήταν παλιά με το κότερο να λέω πως «είμαι και εγώ στην ΕΡΤ». Εγώ έχω κάνει στην ΕΡΤ μια τεράστια επιτυχία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με τον συγχωρεμένο Μηνά Χατζησάββα, το Νυχτερινό δελτίο».

«Κάναμε… όχι σινεμά, αλλά γκρο πλαν και τρία λεπτά την ημέρα γύρισμα! Μιλάμε για τρέλα, μια σπουδαία δουλειά. Και «που είσαι;» με ρώταγαν, «στην ΕΡΤ» έλεγα. Με έγραφαν δηλαδή σαν να ήμουν σκουπίδι τελείως».

«Τώρα «στην ΕΡΤ είσαι;». Είναι in η ΕΡΤ τώρα! Κατάλαβες; Γι’ αυτό και εσείς που είστε γατόνια φύγατε από το άλλο και ήρθατε εδώ! Σας πήρα χαμπάρι! Είστε γατόνια εσείς, για να μην σας το πω αλλιώς .Το πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε ηλίθιοι εσείς; Πάνω στο timming καθίσατε και γω στο timming πατάω τώρα και πάω προς την επιτυχία γιατί τώρα η ΕΡΤ δουλεύει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Γιαννόπουλος προσφέροντας εύλογα χαμόγελο στο δίδυμο των παρουσιαστών στη δημόσια τηλεόραση.



Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ