2023-09-18 12:20:02
Φωτογραφία για «Τα Σφακιά ψήφισαν gay πρόεδρο και αυτό για μένα είναι επανάσταση» είπε ο Νίκος Σούλης για τη νίκη Κασσελάκη
Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την επικράτησή του στον πρώο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης, ο οποίος ήταν πίσω από την κάμερα στο βίντεο με το οποίο ο κ. Κασσελάκης πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό ανακοινώντας την υποψηφιότητά του.

«Αυτό που έκανα ήταν να αποτυπώσω μια αυθεντικότητα και μια αμεσότητα» ειπε αρχικά για το βίντεο αυτό ο Νίκος Σούλης.

Ειδικά για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «είναι παρα πολύ συνεργάσιμος και ξέρει και να ακούει και να μιλάει». «Είδα έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο, αυθεντικό, άνετο που δεν έχει ξύλινη γλώσα» πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης βίντεο κλιπ.

Όπως πρόσθεσε, «μου έκανε εντύπωση ότι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένες επιλογές βγήκε στο Θησείο με τον σύντροφό του. Τα Σφακιά ψήφισαν γκει πρόεδρο και αυτό για μένα είναι επανάσταση».

Στην ερώτηση, τέλος, αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει το υλικό να γίνει σταρ η απάντησή του ήταν «βεβαίως» εξηγώντας ότι «έχει ένα σπάνιο χάρισμα επικοινωνιακό που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις, δεν καλλιεργείται».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ