2023-09-19 19:56:19
Φωτογραφία για Διακoσμήσεις εσωτερικών χώρων με κόκκινες λεπτομέρειες
Το κόκκινο από πολλούς θεωρείται ένα δύσκολο χρώμα για συνδυασμούς στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, όμως η ένταση και φωτεινότητά του το κάνει από τις καταλληλότερες αποχρώσεις για χρήση σε κάθε είδους λεπτομέρειες και δευτερεύοντα στοιχεία. 

Ακόμη και πολύ μικρού όγκου στοιχεία και αντικείμενα όπως πχ βιβλία, διακοσμητικά, κάδρα, μαξιλάρια, φωτιστικά κλπ που περιλαμβάνουν κόκκινες αποχρώσεις έχουν την ιδιότητα πραγματικά να αναδεικνύονται και να ξεχωρίζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού, ανεξάρτητα από τα χρώματα στα οποία γενικά αυτός έχει διαμορφωθεί.



Ακόμη και μόνο μερικά κόκκινα λουλούδια κάνουν ιδιαίτερα έντονη την παρουσία τους και μπορούν να φωτίσουν και να δημιουργήσουν ένα χρωματικό ενδιαφέρον έως και σε χώρους διαμορφωμένους ομοιόμορφα σε αποκλειστά neutral αποχρώσεις ή χώρους που επικρατούν "μουντές" διχρωμίες. 



Με τον ίδιο ρόλο, σε μονόχρωμους - δίχρωμους χώρους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν έπιπλα μικρού μεγέθους - όγκου σε κόκκινες αποχρώσεις.  



Ο πιο απλός τρόπος για να προστεθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού η ζεστασιά και φωτεινότητα του κόκκινου είναι ασφαλώς τα κάθε είδους υφασμάτινα στοιχεία. Ανάλογα με το πόσο έντονα χρωματικά προτιμάτε την συνολική εικόνα του χώρου αυξήστε τον αριθμό κόκκινων υφασμάτων ή την επιφάνεια που αυτά θα καταλαμβάνουν. 



Ένα χαλί σε κόκκινους τόνους είναι επίσης μια ξεχωριστή επιλογή που προσθέτει ζεστασιά και χρωματική ένταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε χώρους που δεν υπάρχει κανένα άλλο μεγάλου όγκου κόκκινο στοιχείο - αντικείμενο. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ