2023-09-22 03:53:04
Φωτογραφία για ANT1: Νέα καθημερινή σειρά αναζητείται…

Φουλ στη μυθοπλασία έχει σκοπό να το πάει ο ΑΝΤ1 τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι πέρα από τις σειρές που ήδη ετοιμάζονται για να βγουν στον αέρα φέτος στη ζώνη πράιμ τάιμ, ήδη έχει μπει στη διαδικασία ο σταθμός και ψάχνει και για νέα καθημερινή για το β’ μέρος της σεζόν, δηλαδή από Ιανουάριο και μετά.

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σταθμός έχει μπει σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής “Αργοναύτες” που υπογράφει και την παραγωγή του “Έρωτα Φυγά” στο ΟPEN για την εξεύρεση μιας καθημερινής, διασκευασμένης σειράς, βασισμένης σε τουρκική, όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση των “Παγιδευμένων”. Η λύση της διασκευής επιλέγεται καθώς αποτελεί την εύκολη λύση των έτοιμων σεναρίων όταν μάλιστα δεν υπάρχει πολύς χρόνος για πρωτότυπη όπου συνήθως η επιτυχία θεωρείται αμφίβολη.

Όσο για το πού θα παίξει η εν λόγω σειρά σε περίπτωση που θα προχωρήσει το σενάριο αυτό, λέγεται πως θα αποτελέσει το plan b αν τελικά δεν μείνουν ευχαριστημένοι με την πορεία του 5Χ5 ως lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ενώ πάντα παραμένει και το κενό στην απογευματινή ζώνη όπου τώρα παίζει σε πολλοστή επανάληψη το “Καφέ της Χαράς”.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ