2023-09-26 12:30:05
Φωτογραφία για Το σκληρό on air beef Ελεονώρας Μελέτη με τη Νανά Παλαιτσάκη
Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή στο «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη και τη Νανά Παλαιτσάκη να έρχονται σε αντιπαράθεση, μετά την τοποθέτηση της δεύτερης!

Η Έφη Σαρρή, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι θέλει ο άντρας να υπακούει στις διαταγές της και να είναι “yes, ma’am” και αυτή ήταν η ατάκα που τα ξεκίνησε όλα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση στο πλατό.

«Θα τρελαθώ»

«Ένας άντρας, ο οποίο είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό», είπε μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη ακούγοντας την τοποθέτησή της, απάντησε χαρακτηριστικά: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια».

«Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη, με την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδρά:


«Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Τι πάει να πει “αυτός που φέρνει τα λεφτά”; Δηλαδή, συγγνώμη ρε Νανά, άμα δουλεύει η γυναίκα, τι θα κάνει;».

Ν.Π.: Μπορώ να έχω την άποψή μου;

Ε.Μ.: Και βέβαια, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το “αυτός που φέρνει τα λεφτά”.

Ν.Π.: Γι’ αυτό έχουν γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άντρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.

Ε.Μ.: Γιατί να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λεφτά;

Ν.Π.: Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις κι έχεις δικαίωμα να ελέγξεις.

Ε.Μ.: Θα τρελαθώ!

Ν.Π.: Να τρελαθείς, αλλά να μάθεις και αλήθειες. Δεν μπορεί να έχουν γίνει όλα ίσα κι όμοια.

«Τι πάει να πει ότι αυτός που έχει τα λεφτά, ελέγχει; Δεν μπορώ να ακούω στις εποχές της χειραφέτησης ότι ο άντρας ελέγχει τη γυναίκα επειδή δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Δεν μπορώ να ακούω ότι η γυναίκα ελέγχεται επειδή ο άντρας έχει λεφτά», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ