2023-09-26 13:04:32
Φωτογραφία για Τρίτη, 26/9/2023: Εργασίες ημέρας

 



Σχολική ζωή: Το πρόγραμμα για αύριο:

Εκλογές

Εκλογές

Μαθηματικά

Γυμναστική

Αγγλικά

Ιστορία

Γλώσσα: Καταγράφουμε στο τετράδιό μας τα τοπικά επιρρήματα και τα προθετικά σύνολα που δηλώνουν τόπο από το κείμενο "Το σπίτι του ποιητή Καβάφη" (σελίδες 24 και 25 - Β.Μ.), όπως φαίνεται στην εργασία 2ε΄ της σελίδας 26 (Β.Μ.). Επίσης, για περισσότερη εξάσκηση στους τοπικούς προσδιορισμούς, κάνουμε την εργασία 4, στη σελίδα 23 του Τ.Ε. (από το κείμενο "Ένα παλιό αρχοντικό", στη σελίδα 22). Μπορείτε να ξαναθυμηθείτε την αντίστοιχη θεωρία, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" στην προηγούμενη ανάρτηση.

Μαθηματικά: Αρχικά, στο τετράδιο των μαθηματικών μας, κάνουμε τους υπολογισμούς και λύνουμε τη "Δραστηριότητα με προεκτάσεις", στη σελίδα 20 του Τ.Ε.. Έπειτα, ξαναδιαβάζουμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 23 - Β.Μ.) του κεφαλαίου "Μαθαίνω τη γλώσσα των αριθμών", με τη συμβολή της αντίστοιχης ανάρτησης.


Κοιν. & Πολ. Αγωγή: Όπως ήδη έχετε διαπιστώσει, αύριο, κατά το πρώτο δίωρο, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του πενταμελούς συμβουλίου της τάξης μας. Επομένως, οι μαθητές/μαθήτριες που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να πείσουν τους συμμαθητές τους να τους εμπιστευθούν με την ψήφο τους, απευθύνοντας τους μια σύντομη ομιλία με το πρόγραμμά τους. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των εκλογών και έπειτα η εφορευτική επιτροπή θα καταμετρήσει τις ψήφους, βγάζοντας το τελικό αποτέλεσμα. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!!

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ