2023-09-26 14:00:02
Φωτογραφία για Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Προτείνω να μην της ξανακάνουμε δημοσιογραφικό “πέσιμο” ποτέ ξανά»\
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να μην μιλήσει για ώρα στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν μετά την πρεμιέρα του Shopping Star.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγε να απαντήσει στη «βροχή» ερωτήσεων των ρεπόρτερ, καθώς είχε καθυστερήσει στο ραντεβού με τον λογιστή της.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στο Mega Καλημέρα: «Δεν θέλω να μιλάω αρνητικά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί πάντα κάτι γίνεται. Νιώθω τρομερή αμηχανία να βλέπω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κάθεται να μιλάει με τους ρεπόρτερ για 15 λεπτά και την Ηλιάνα να μη μπορεί να πει δύο κουβέντες. Δεν είναι ωραίο. Να κάνει λίγο χιούμορ, να είναι λίγο ευχάριστη… Εγώ αλήθεια σας το λέω, προτείνω να μην ξανακάνουμε δημοσιογραφικό «πέσιμο» στην Ηλιάνα ποτέ ξανά. Και να δούμε μετά αν θα αρχίσει η ίδια να μιλάει και να είναι πιο φιλική».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ