2023-09-26 19:03:39
Φωτογραφία για Η Μάγισσα Spoiler: Ποιοι μαθαίνουν πρώτοι ποιος έκανε τον φόνο;



Η νέα σειρά του ANT1 «Η μάγισσα» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου έκανε χθες πρεμιέρα και πραγματικά καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με όλους να συμφωνούν ότι πρόκειται για μια παραγωγή που απέχει πολύ από πολλές άλλες, ενώ ο Νίκος Ψαρράς που υποδύεται τον Κανέλλο έχει δώσει και spoiler.



Να πούμε καταρχήν, ότι το κάστρο που βλέπουμε στη σειρά, έχει ύψος 9 μέτρα και κτίστηκε ειδικά για τα γυρίσματα στο κτήμα Νάσιουτζικ ενώ το κόστος του ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ενώ η ενδυματολόγος της «Μάγισσας», Τριάδα Παπαδάκη ετοίμασε στολές που έχουν σχεδιαστεί και ραφτεί για τον κάθε ηθοποιό ξεχωριστά.



Να σημειώσουμε επίσης ότι στη σειρά παίρνουν μέρος εξαιρετικοί ηθοποιοί, όπως η Έλλη Τρίγγου, η Κατερίνα Λέχου, η Θέμις Μπαζάκα,ο Γιώργος Γάλλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός.



Μιλώντας ο Αναστάσης Ροϊλός για τη σειρά, έχει πει ότι πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στις λεπτομέρειες αλλά και στα σύνολα, ενώ ο Τάσος Νούσιας αναφέρθηκε στο ρόλο του λέγοντας: «Κάνω έναν πειρατή στη σειρά. Είναι μία ξεχωριστή κατηγορία οι πειρατές της Μάνης, ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες νόρμες. Όλοι εμπλεκόμαστε με όλους στη σειρά. Είμαστε όλοι διαπλεκόμενοι».



Ο Νίκος Ψαρράς που υποδύεται τον Κανέλλο, έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο του λέγοντας ότι ο Κανέλλος είναι από πλούσια οικογένεια καπεταναίων! Είναι το γεροντοπαλίκαρο που έχει την ατυχία να αγαπάει μια γυναίκα που δεν μπορεί να αποκτήσει ποτέ ενώ χαρακτήρισε τον Κανέλλο έναν «ρεμπεσκέ» που όμως στην πορεία θα εξελιχθεί εξαιρετικά! Ενώ ο ηθοποιός της σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα», έδωσε και ένα spoiler: «Κάποια στιγμή οι τηλεθεατές θα καταλάβουν ποιος έχει κάνει το φόνο, αλλά εμείς ως ήρωες, θα το μάθουμε αργότερα»!

Γράφει Ροζάνα Μιχαλοπούλου(youfly.com)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ