2023-09-29 05:56:09
Φωτογραφία για Διακoσμήσεις εσωτερικών χώρων με πράσινες λεπτομέρειες
Όλοι οι τόνοι του πράσινου προσθέτουν φυσικότητα και φρεσκάδα σε κάθε χώρο ανεξάρτητα από στο στυλ διακοσμήσης του και δημιουργούν ένα ήρεμο ή πιο έντονο χρωματικά αποτέλεσμα  ακόμη και αν χρησιμοποιηθούν σε διακοσμητικές λεπτομέρειες και μικρής επιφάνειας στοιχεία. 

Αποχρώσεις παστέλ, βαθύ κυπαρισί αλλά και πράσινο της ελιάς ή της μέντας όπως και το τυρκουάζ δημιουργούν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και με τους κατάλληλους συνδυασμούς είναι κατάλληλες για κάθε χώρο του σπιτιού, ανεξάρτητα από το γενικό διακοσμητικό του ύφος. 



Ο πιο απλός και τρόπος για να αποκτήσει ένας χώρος πράσινες πινελιές είναι ασφαλώς η χρήση φυτών και λουλουδιών.

Ειδικά σε χώρους διαμορφωμένους ομοιόμορφα σε απαλές γήινες αποχρώσεις μερικά φυτά εσωτερικού χώρου συμπληρώνουν ιδανικά το σύνολο.  





Το πράσινο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα χρώματα και άψιμο - παλαίωση επίπλων και ξύλινων ή μεταλλικών αντικειμένων.

Για την συγκεκριμένη χρήση ιδανικά όχι μόνο τα παστέλ αλλά και οι πιο έντονες - σκούρες  αποχρώσεις. Δείτε και εδώ ιδέες για βάψιμο επίπλων - παλαιώσεις σε πράσινες αποχρώσεις. 



Από τους επίσης εύκολους τρόπους για να προσθέσετε το πράσινο στην διακόσμηση ενός χώρου είναι η χρήση του σε μικρά ή μεγαλύτερης επιφάνειας υφασμάτινα στοιχεία.



Διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια αλλά και καλύμματα - υφάσματα επίπλωσης σε πράσινους τόνους συνδυάζονται ιδανικά με λευκό - μπεζ και όλες τις neutral, γήινες και αποχρώσεις φυσικού ξύλου δημιουργώντας ένα πολύ καλαίσθητο και φυσικό σύνολο, σε κάθε χώρο. 



Το πράσινο της ελιάς είναι μια εξαιρετική απόχρωση που μπορεί να προσθέσει πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εκτός των άλλων, και σε υπνοδωμάτια δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ήρεμη ατμόσφαιρα ακόμη και αν χρησιμοποιηθεί μόνο σε κάποια υφασμάτινα στοιχεία - λευκά είδη.

Για ένα εντονότερο αποτέλεσμα τόνοι του πράσινου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το βάψιμο ενός μόνο τοίχου, σε χώρους που επικρατούν γενικά ουδέτερες αποχρώσεις, όπως και σε στοιχεία μεγαλύτερης επιφάνειας πχ ταπετσαρίες, κουρτίνες, εσωτερικά ξύλινα κουφώματα κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ