2023-09-29 17:30:03
Φωτογραφία για Δήμητρα Σιγάλα: Ο Γιατρός είναι μία πολύ δυνατή σειρά που θα συζητηθεί



Η Δήμητρα Σιγάλα, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Αlpha «Ο Γιατρός» ήταν προσκεκλημένη σήμερα, της Κατερίνας Καινούργιου και της «Super Κατερίνας». Για το καθηλωτικό ιατρικό δράμα το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, στις 22:40, στον Alpha, η Δ.Σιγάλα δήλωσε ότι «νομίζω ότι θα είναι μία πολύ δυνατή σειρά που θα συζητηθεί».



Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Ανδρέας Βρεττός (τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), ένας καταξιωμένος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. «Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία. Η μεγάλη ανατροπή είναι ότι η σφαίρα που τρώει στο κεφάλι του δημιουργεί μια απώλεια μνήμης 12 χρόνων. Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο δεν θυμάται τίποτα από την τωρινή πραγματικότητά του» υπογραμμίζει η Δ.Σιγάλα.



Ο ρόλος της Άννας

Στο παρελθόν «ήταν παντρεμένος με την Άννα, την ηρωϊδα που υποδύομαι, έχουν χωρίσει, αλλά όταν ξυπνάει από το χειρουργείο δε θυμάται τίποτα από την τωρινή του ζωή. Έχει μείνει στο παρελθόν, στις ωραίες αναμνήσεις, στην εποχή που ήταν ζευγάρι με την Άννα και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οι συνάδελφοί του κι εγώ, που έχω την προσωπική σχέση μαζί του, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να τον επαναφέρουμε στην καινούργια πραγματικότητα. Κι όλο αυτό φέρνει καινούργιες ανατροπές». Γιατί, «η Άννα έχει προχωρήσει τη ζωή της, είναι ξαναπαντρεμένη με έναν καινούργιο άνθρωπο». Αλλά, «θα δούμε ότι τα συναισθήματα δεν φεύγουν από τη μια στιγμή στην άλλη».



Υπάρχουν flash back στην εξέλιξη της υπόθεσης κι «αλλάζουν όλα. Στην πραγματικότητα, την τωρινή για όλους μας, είμαι πολύ σκληρή μαζί του, τουλάχιστον έτσι θέλω να δείχνω, γιατί είμαι διευθύντρια του νοσοκομείου κι επαγγελματίας οπότε δεν μπορώ να έχω άλλη σχέση μαζί του, είμαστε και χωρισμένοι, αλλά με πονάει πολύ το ότι αυτός ο άνθρωπος πασχίζει να καταλάβει τι του συμβαίνει, τι γίνεται, έχει χάσει τον εαυτό του. ‘Οταν χάνεις ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τη σκέψη, τη μνήμη σου όλο αυτό σε διαλύει σαν άνθρωπο».



Η δεύτερη ευκαιρία

Παράλληλα εξηγεί ότι, «το σενάριο βασίζεται σε αληθινή ιστορία». Και «δείχνουμε 2 διαφορετικές εικόνες, το παρόν και το παρελθόν… Έχει πολλές δυνατές, συγκινητικές, σκληρές και συναισθηματικά δύσκολες σκηνές… Ήμασταν ενωμένοι σαν ομάδα… Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας». Τι είναι αυτό που τη γοήτευσε στη σειρά; Το ότι θέτει ερωτήματα όπως «οι επιλογές που κάνεις στη ζωή σου και πως αυτές μπορούν να ανατραπούν κι εάν σου δίνεται η δυνατότητα με το πέρασμα του χρόνου να τις αλλάξεις, εάν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Όλα αυτά βγαίνουν μέσα από τη σειρά. Και έχει και το συναισθηματικό ενδιαφέρον, ιατρικά συμβάντα, πολλές παράλληλες ιστορίες και πολλούς γκεστ».



Πέρυσι την είδαμε σε κωμωδία, φέτος σε ένα ιατρικό δράμα. «Θέλω να μεταμορφώνομαι, να αλλάζω, να μην κάνω συνέχεια ένα πράγμα. Γιατί δεν μου αρέσει να τυποποιούμαι. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες». 



Η εγκληματολογία



Η Δήμητρα Σιγάλα αναφέρθηκε και στη δεύτερη καριέρα της στην εγκληματολογία και στην αρχική σκέψη που είχε να εγκαταλείψει την υποκριτική. «Ήταν εκείνη η περίοδος με την κρίση και τα τηλεοπτικά ήταν ελάχιστα τότε ως παραγωγές, οπότε η αισιοδοξία μου σε σχέση με το πόσο εύκολα θα βρω δουλειά είχε πέσει σχετικά κι έλεγα μάλλον θα πρέπει να τα εγκαταλείψω. Πέρασε ένα διάστημα, ασχολήθηκα με αυτό και εξακολουθώ να ασχολούμαι. Δεν το αφήνω ποτέ. Αναλαμβάνω υποθέσεις. Έγκλημα δεν είναι μόνο να σκοτώσεις έναν άνθρωπο αλλά και μία απάτη. Έχω συγκεκριμένη ειδικότητα και ασχολούμαι με διάφορες απάτες» είπε. «Οι πελάτες παθαίνουν σοκ και οι δικαστές παθαίνουν… Μοιράζω τον χρόνο μου. Κάποιες φορές μειώνω τις δουλειές εκεί όταν είναι απαιτητική η τηλεόραση ή το θέατρο. Φροντίζω να βρίσκω τις ισορροπίες» κατέληξε η Δήμητρα Σιγάλα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ