2023-10-03 17:30:04
Φωτογραφία για Εκεί κάνει γυρίσματα η  σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»
Στην Κόνιτσα συνεχίζονται τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία θα προβληθεί στο Mega και είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».

Στις αρχές Οκτωβρίου, μάλιστα, οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές που χρειάζονται θα μεταβούν στο Άγιον Όρος, ώστε να πραγματοποιηθούν εκεί ο σκηνές που είναι απαραίτητες για τη ζωή του αγίου στον Άθω.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Παναγούδα, όπου βρίσκεται το κελί του αγίου Παϊσίου και στην Καψάλα. Αμέσως μετά σειρά έχει η Σουρωτή, όπου βρίσκεται ο τάφος του αγίου και προσωπικά του αντικείμενα, το όρος Σινά και η Αθήνα, όπου ο άγιος πέρασε μεγάλο διάστημα στα νοσοκομεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα στην Κόνιτσα έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους, αφού πλέον στη ζωή τους έχει μπει για τα καλά η σειρά που αποτυπώνει το βίο του αγίου που έζησε στην περιοχή τους.


 

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος ενσαρκώνει το ρόλο του αγίου Παϊσίου, πολύ συχνά αναφέρεται στα γυρίσματα στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, κρατώντας το κοινό σε επαφή με τη σειρά, ενώ αναφέρεται πάντα στα λόγια του αγίου.

Η εποχή στην οποία θα διαδραματίζεται η σειρά θα αφορά το διάστημα από το 1958 έως το 1994, ενώ θα υπάρχουν σκηνές και μετά την κοίμησή του. Οι τοποθεσίες των γυρισμάτων αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές, αφού πολλές από αυτές είναι δύσβατες, αλλά έχουν και μοναδική ομορφιά, με τα πέτρινα σπίτια, τα μονοπάτια, τα ποτάμια και τις εκκλησίες της περιοχής να αποτελούν μέρος των γυρισμάτων ως φυσικό σκηνικό.

Έντονη παρουσία στη σειρά θα έχουν και άλλες περιοχές, όπως η έρημος του Σινά, η Θήβα, η Θεσσαλονίκη, η Παναγούδα, όπου βρίσκεται το κελί του αγίου, η Καψάλα, ενώ για τις ανάγκες της παραγωγής θα κατασκευαστούν και δύο επιπλέον κελιά.

Οι βασικοί ρόλοι θα είναι είκοσι, οι δεύτεροι ρόλοι πενήντα, και περίπου οκτακόσιοι οι βοηθητικοί στο δεύτερο κύκλο. Τουλάχιστον έξι ηθοποιούς θα τους δούμε νέους, αλλά και ηλικιωμένους στη σειρά, ενώ τον άγιο θα τον δούμε από το 33ο έως και το 70ό έτος.

 

Πηγή: ONTime

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ