2023-10-10 18:20:03
Φωτογραφία για ACTION 24 / ATTICA TV: Ενισχύουν το δυναμικό τους με το νέο τεχνικό διευθυντή των καναλιών - Ποιός είναι;

 Το ACTION 24 και το ATTICA TV, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του στελεχιακού τους δυναμικού, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Νίκο Μήλλα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Νίκος Μήλλας, έχει διευρυμένη, πολυετή εμπειρία στην τεχνική διεύθυνση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας εργαστεί για σειρά ετών στο Channel 9 στην Αυστραλία, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, όπου διατηρούσε διευθυντικές θέσεις. Μετακινείται στο ACTION 24 και το ATTICA TV από την Barkingwell Media, όπου εργαζόταν μέχρι σήμερα, ως τεχνικός σύμβουλος.

Στο ACTION 24 και το ATTICA TV αναλαμβάνει την ευθύνη της τεχνικής διεύθυνσης με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των καναλιών, τόσο σε επίπεδο δομής και λειτουργίας όσο και ανάπτυξης.

Το ACTION 24 και το ATTICA TV, υλοποιούν ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού τους, με σημαντική στελέχη από την ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ