2023-10-11 08:40:05
Φωτογραφία για Μega: Η σειρά που έχει στα σκαριά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν







Άλλο ένα βιβλίο ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο της μικρής οθόνης. Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Ο κατάδικος» το οποίο θα μεταφερθεί κατά πως φαίνεται στην οθόνη του Mega από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.



Η νέα αυτή φιλόδοξη παραγωγή θα φέρει την υπογραφή της Ελένης Ζιώγα (σενάριο) και του Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία).



Η ιστορία του «Κατάδικου» εξελίσσεται το 1919 σ’ ένα χωριό της Κέρκυρας. Εκεί ζουν ο Γιώργης Αράθυμος με την όμορφη γυναίκα του, τη Μαργαρίτα, τα δυο τους παιδιά και τον Τουρκόγιαννο, που έχουν στη δούλεψή τους. Στη ζωή της φιλήσυχης οικογένειας θα μπει ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας της οικογένειας που ερωτεύεται μέρα με τη μέρα και πιο πολύ τη Μαργαρίτα.





Ο Τουρκόγιαννος, που επίσης τρέφει -κρυφά μεν αλλά βαθιά- αισθήματα για τη γυναίκα του Γιώργη, παρακολουθεί το παράνομο ζευγάρι και κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει την παρεκτροπή της Μαργαρίτας

. Όταν ο Πέτρος και η Μαργαρίτα αντιλαμβάνονται ότι ο Τουρκόγιαννος γνωρίζει το μυστικό τους, αποφασίζουν να τον διαβάλλουν στον Γιώργη, τον άντρα της. Εκείνος πικραίνεται από τη στάση του ανθρώπου που εμπιστευόταν όσο λίγους στο χωριό και αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι του.



Την ακριβώς επόμενη μέρα όμως βρίσκουν τον Γιώργη δολοφονημένο και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Τουρκόγιαννο, ο οποίος μάλιστα καταδικάζεται σε ισόβια. Ο Πέτρος και η Μαργαρίτα θα παντρευτούν, όμως δεν θα καταφέρουν να χαρούν για πολύ τον έρωτά τους αφού ο Πέτρος θα συλληφθεί λίγο αργότερα για κάποιο αδίκημα, γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια πτυχές του εαυτού του που η σύζυγός του δεν γνώριζε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com για το κεντρικό ρόλο της σειράς έχει γίνει πρόταση στον ταλαντούχο ηθοποιό Κώστα Νικούλι χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει μέχρι στιγμής οι σχετικές υπογραφές για το κλείσιμο της συμφωνίας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ