2023-10-11 08:20:05
Φωτογραφία για Αποχωρεί η Σοφία Χατζηπαντελή από το «My style rocks»; Η υψηλή ρήτρα και η λήξη του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ

 



Έντονο προβληματισμό προκαλεί η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο «My style rocks» στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, ενώ φήμες κάνουν λόγο για αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας. Τι ισχύει; Πράγματι, στα μετόπισθεν του «My style rocks» προκαλούνται συχνά εντάσεις και καθυστερήσεις στα γυρίσματα που εν μέρει οφείλονται στη Σ. Χατζηπαντελή.

Όπως αναφέρει η Reallife, η δυσκολία να εκφραστεί στα ελληνικά, κάτι που παίρνει πολύ χρόνο στα γυρίσματα για να διατυπώσει αυτό που θέλει να πει, αλλά και οι διαφωνίες με τους άλλους κριτές, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη, φέρνουν την κατάσταση σε οριακό σημείο. Παρά τις όποιες δυσκολίες, ωστόσο, η Σ. Χατζηπαντελή δεν προβλέπεται να αποχωρήσει άμεσα από το «My style rocks» και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει υψηλή ρήτρα. Η αποχώρηση, ωστόσο, μπορεί να γίνει στα… μισά της σεζόν.



Η συμφωνία του καναλιού με τη Σ. Χατζηπαντελή περιλαμβάνει συνολικά 90 επεισόδια, δηλαδή μόνο για τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Αν το «My style rocks», όπως είχε υπολογίσει ο ΣΚΑΪ, συνεχιστεί και στο β’ μισό της σεζόν, είναι πιθανό άλλο πρόσωπο να πάρει τη θέση της Σ. Χατζηπαντελή. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ