2023-10-13 12:40:03
Φωτογραφία για Γιατί βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ ο διευθυντής του ραδιοφώνου του;
Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται ο διευθυντής του ραδιοφώνου του, Βασίλης Χιώτης και καθώς συνέπεσε με την έντονη κριτική που δέχεται για τα ομοφοβικά tweets του για τον Στέφανο Κασσελάκη οι λόγοι της απομάκρυνσής του έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος δεν ήταν στη χθεσινή (12/10) ραδιοφωνική του εκπομπή Μια του Νότη, μια του Χιώτη.

Ο δημοσιογράφος με νέα ανάρτηση του έκανε λόγο για συναδέλφους που για τα κλικ παρίσταναν πως δεν ξέρουν πως είναι ο ίδιος σαν άνθρωπος, λίγες ώρες μετά το σχόλιο του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ της Super Κατερίνας ο ΣΚΑΪ διαψεύδει ότι ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το ίδιο το κανάλι λόγω των αναρτήσεών του αλλά για ένα προσωπικό ζήτημα που αφορά την υγεία προσφιλούς του προσώπου που επιδεινώθηκε.

Μάλιστα η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ εδώ και έναν μήνα. Παραμένει όμως σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως είχε πολύ έντονες ενστάσεις για τους λόγους της παραίτησης επιμένοντας ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί και αντιδίκησε με την Έλενα Πολυκάρπου.  «Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ