2023-10-17 15:00:02
Φωτογραφία για Βαγγέλης Περρής: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη»



Τις απουσίες από το event μόδας που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 17/10 στο Πρωινό. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έδωσαν το «παρών», με τον Βαγγέλη Περρή να εξηγεί τι συμβαίνει.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό, η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νίκο Κοκλώνη δεν περνά την πιο ευτυχή της φάση, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντιμετωπίζει θέματα με την Barkingwell Media.



«Κατά σύμπτωση, ο Αλεξάνδρου είχε κάτι θεματάκια με την παραγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη. Έχω μία τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω ρεπορτάζ. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση» είπε ο Βαγγέλης Περρής, με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να συμπληρώνει: «Όταν ας πούμε υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρίας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι “οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι”, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου».



«Άλλη δυναμική έχει το ένα κανάλι και άλλη το άλλο. Κι όλο αυτό περί συγκοινωνούντων δοχείων, εγώ δεν το πιστεύω. Ο καθένας έχει την πορεία του και διαμορφώνεται μία τηλεθέαση» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έγραψε ιστορία ο Βλαχοδήμος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έγραψε ιστορία ο Βλαχοδήμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ