2023-10-17 17:12:11
Φωτογραφία για Εξαιρετική vintage αισθητική σε γήινες και ζεστές αποχρώσεις
Ατμόσφαιρα άλλης εποχής βασισμένη κυρίως σε παλιά ξύλινα έπιπλα και διακοσμήσεις τοίχου ανάλογης αισθητικής.  

Η κλασική αρχιτεκτονική του παλιού και ανακαινισμένου ισόγειου διαμερίσματος τονίζει ακόμη περισσότερο την γενική vintage διαμόρφωση, που περιλαμβάνει και κάποιες μποέμ αισθητικής λεπτομέρειες, ενώ τα γήινα και ζεστά χρώματα σε συνδυασμό με λευκό και αποχρώσεις φυσικού ξύλου δημιουργούν ένα πραγματικά πολύ ζεστό σύνολο σε κάθε σημείο του σπιτιού.

Το όλο ύφος έχει βασιστεί στις ζεστές αποχρώσεις τοίχων και υφασμάτινων στοιχείων και κυρίως σε παλιά ξύλινα έπιπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί με ευφάνταστους, λειτουργικούς τρόπους.

Το κάποτε κλειστό έπιπλο αποθήκευσης που έχει μετατραπεί σε μια πολύ όμορφη χαμηλή βιβλιοθήκη, η συρταριέρα που με την προσθήκη μεγαλύτερης κεντρικής επιφάνειας λειτουργεί σαν εξαιρετικού desing διαχωριστικό αλλά και νησίδα κουζίνας, όπως και ο αντικέ καναπές στο σημείο της τραπεζαρίας καθορίζουν την γενική ατμόσφαιρα του σπιτιού και ταυτόχρονα είναι απόλυτα ταιριαστά με όλα τα υπόλοιπα, πιο σύγχρονου ύφους, έπιπλα. 



Οικονομικές επιλογές όπως απλά ξύλινα ράφια και πόστερ - εκτυπώσεις που έχουν ομαδοποιηθεί σε καλαίσθητες γκαλερί συμπληρώνουν την γενική εικόνα, ενός ιδιαίτερα καλαίσθητου αλλά και λειτουργικού σπιτιού. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Αταμάν ψάχνει έναν σκόρερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Αταμάν ψάχνει έναν σκόρερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ