2023-10-22 08:30:03
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Η Άννα εξαφανίζεται. Θα είναι κι αυτή ένα από τα θύματα του ψυχοπαθή δολοφόνου;

 



Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.

Ο μυστηριώδης κόσμος τους γκρεμίζεται και χτίζεται από την αρχή. Χτίζεται με ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσία και οδυνηρές απώλειες.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 7

Η ανακάλυψη που έκανε ο Δημήτρης δεν πείθει τον Σταύρο που, πλέον, από την ανάγκη του να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του έχει χάσει την ψυχραιμία του. Οι συγκρούσεις με την Αγγελική κλιμακώνονται.

Ο Αλέκος δέχεται πιέσεις από τον Μίλτο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει.

Ο Νίκος είναι, πλέον, σίγουρος ότι η Χρύσα έχει σχέση με τον Περικλή κι έχει βαλθεί να βρει ποιος είναι αυτός ο άντρας που έχει ερωτευτεί η γυναίκα του.

Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν την έρευνα, συνδέοντας το παλαιότερο έγκλημα που είχε θύματα μία ολόκληρη οικογένεια με το τωρινό.

Ο Θοδωρής ψάχνει να βρει τον Άκη. Τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον φέρει κοντά στα ίχνη του πρώην κολλητού του φίλου που τον πρόδωσε.

Δύο εξαφανίσεις, ενός άνδρα κι ενός παιδιού, ανησυχούν τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μήπως ο δολοφόνος αποφάσισε να χτυπήσει ξανά;

Ενώ ο Σταύρος προσπαθεί να ανασυγκροτήσει το μυαλό του, μία φωτογραφία που θα βρει με περίεργο τρόπο θα του θέσει ένα μεγάλο δίλημμα. Θα πέσει ο Σταύρος στην παγίδα;

Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 8

Το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται ο Σταύρος είναι μεγάλο. Θα πουλήσει τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του; Από την άλλη ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι στα χνάρια δύο υπόπτων. Θα τους βοηθήσουν οι πληροφορίες που θα τους δώσει η Άννα μέσω του Σωτήρη;

Κι ενώ ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, η Αγγελική θα ζητήσει τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα για να τον συνεφέρουν.

Εντωμεταξύ, άλλες δύο εξαφανίσεις ενηλίκων επιβεβαιώνουν τους φόβους του Ανδρέα. Είναι σύμπτωση; Ή ο δολοφόνος ξαναχτυπάει;

Ο Σταύρος είναι, πλέον, αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να καταστραφεί προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της Κατερίνας.

Κι ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να σώσει τον Σταύρο, η Άννα εξαφανίζεται. Θα είναι κι αυτή ένα από τα θύματα του ψυχοπαθή δολοφόνου;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ