2023-10-22 13:30:03
Φωτογραφία για Τα Ναυάγιο: Οι επιζώντες της τραγωδίας καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα.

 



Οι επιζώντες της τραγωδίας καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα. Θα καταφέρουν να σταθούν ξανά όρθιοι; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των ηρώων; Θα αποδειχθεί ότι δεν επρόκειτο για «ανθρώπινο λάθος» το τραγικό δυστύχημα, όπως προσπαθούν να ισχυριστούν αυτοί που κινούν τα νήματα;

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 22 έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 11 (Κυριακή 22 Οκτωβρίου)

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Ένα παιχνίδι της τύχης οδηγεί τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνει στις λίστες με τους επιζώντες. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης χωρίς να της πει ότι ξέρει πως είναι έγκυος. Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία

. Ο Πέτρος συνέρχεται και έκπληκτος ακούει να τον φωνάζουν, Αντώνη. Στο χωριό του, τον θεωρούν πεθαμένο και οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του. Ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάσση και την Πολυξένη, ενώ ο Παντελίδης πηγαίνει τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο για να δείξει ότι νοιάζεται για τους ναυαγούς. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι θα πέσουν πάνω στον Μιχάλη. Ο Μάκης θέλει να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει σπίτι, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τού χτυπάει την πόρτα.

Επεισόδιο 12 (Δευτέρα 23 Οκτωβρίου)

Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο προκαλώντας την οργή του Μιχάλη. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας. Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Ο Τρύφωνας πηγαίνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να παραλύσει. Κι ενώ η Ειρήνη παλεύει να βρει το θάρρος να ξαναμπεί σε καράβι, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη, για το «Φοίνιξ».

Επεισόδιο 13 (Τρίτη 24 Οκτωβρίου)

Η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα. Η Λίνα δεν δέχεται το καινούργιο σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή. Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του. Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί. Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ