2023-10-22 13:00:03
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι» – Η on air πρόταση

 



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ένα αγαπημένο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” – αφού υπήρξε μέλος της – εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής ξανά στην εκπομπή.



Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε με πολλή χαρά τον πρώην συνεργάτης της, ο οποίος αστειευόμενος ανέφερε κατά την είσοδό του, «Θα έρθω και θα μείνω μόνιμα. Για δουλειά ήρθα. Επαγγελματίας 100%, θα σας τα πω όλα, από Κασσελάκη μέχρι τα νέα της showbiz».



Η Σίσσυ Χρηστίδου που δεν έχει κρύψει ποτέ πόσο θα ήθελε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να επιστρέψει στην εκπομπή, τον αγκάλιασε λέγοντάς του, «Μου λείπεις» και πρόσθεσε, «Σκεφτήκαμε να έρθεις εδώ, να σε βάλουμε δίπλα στη Βάλια μήπως σε πείσει. Βάλια, βάλε τα δυνατά σου».



«Με τι τρόπο θα με πείσεις;» ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος την καλή του φίλη Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώ στη συνέχεια είπε, «Μου αρέσει φέτος εδώ η κατάσταση… Πάνελ μόνο Σίσσυ».



Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε εισβάλει στο πλατό του “Χαμογέλα και πάλι” και στην πρεμιέρα της εκπομπής προκειμένου να ευχηθεί “Καλή επιτυχία” στους πρώην συνεργάτες του.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ