2023-10-24 17:16:41
Φωτογραφία για Πραγματικά εντυπωσιακό «παρών» έδωσε η Φαρμακαποθήκη Liafarm στο φετινό PHARMApoint: Τόσο το περίπτερο όσο και το “New Lounge Networking Event” τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών

 



Στις 21 και 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το φαρμακευτικό συνέδριο PHARMApoint με παράλληλη έκθεση στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

H Φαρμακαποθήκη Liafarm συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση. Πλήθος επισκεπτών έδωσε το παρών στο περίπτερό της αλλά και στον νέο διαμορφωμένο χώρο της, 400 τ.μ., όπου για πρώτη φορά στον κλάδο διοργανώθηκε το 1ο Lounge Networking Event της Liafarm. Στον χώρο αυτό η Liafarm υποδεχόταν όλους τους συνεργάτες της σε ένα ευχάριστο και ευδιάθετο κλίμα με την συνοδεία φαγητού, ροφημάτων και liafarm μπύρας καθώς και live σαξοφώνου.

Αναλυτικότερα, οι φαρμακοποιοί και συνεργάτες της είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες της Liafarm και να γνωριστούν από κοντά με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

H Liafarm δεσμεύεται να παραμείνει στην κορυφή και να εξελίσσεται συνεχώς με νέες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες του ελληνικού φαρμακείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών:





Camomilla Blu

Servier

Procter & Gamble

Bausch & Lomb

Sarantis

Pharmalead by Vitorgan

Gerolymatos International με τα προϊόντα Systane της Alcon

Kabonatura με τα προϊόντα Aboca

Ayurveda

Syndesmos

Innovate



farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ