2023-10-25 16:00:05
Φωτογραφία για Εκτός Pride Fm η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Με βρίσκει αντίθετη η αναδιαμόρφωση του...
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pride που έκανε εκπομπή, ενώ τόνισε πως αυτή την περίοδο κάνει μια παύση από την τηλεόραση.

«Νομίζω και εγώ και η τηλεόραση έχουμε επιλέξει την αποχή. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ αλλά κατάλαβα ότι κάποια στιγμή γίνεται μια παύση μέχρι να έρθουν οι σωστές προτάσεις και να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψει το Booth. Ήταν από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές αυτή η εκπομπή» ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν θα ξεκινήσω ραδιόφωνο φέτος, τουλάχιστον στο Pride Fm. Ο όμιλος αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το προϊόν του. Εμένα αν με ρωτάς με βρίσκει αντίθετη σε αυτό, γιατί είχε ένα συγκεκριμένο όραμα έτσι όπως ξεκίνησε, το οποίο δεν ξέρω αν θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή» αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

«Δεν μετανιώνω ποτέ για τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό μου. Θα είμαι πάντα ο εαυτός μου αλλά από εδώ και πέρα θα είμαι περισσότερο προσεκτική» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψάχνει λύσεις ο Αταμάν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψάχνει λύσεις ο Αταμάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ