2023-11-02 16:40:03
Φωτογραφία για Πάει για δεύτερο κύκλο ο Γιατρός; Όλο το ρεπορτάζ



Τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τη σειρά Ο Γιατρός είχε το Πρωινό Σουσού, μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές σειρές στη late night του Alpha.



Το ζήτημα -που μάλλον δεν είναι ζήτημα- είναι αν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει τους Προδότες ή έναν δεύτερο κύκλο της σειράς. Όπως θα ακούσετε μάλιστα, έχει ήδη βγει ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 ότι έρχεται ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι.



Όμως, με βάση τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης το ένα πρότζεκτ δεν αποκλείει το άλλο για τον ηθοποιό. Και το εξήγησε:



«Οι Προδότες είναι ένα προτζεκτ που ικανοποίησε τον σταθμό και θέλουν να γίνει δεύτερος κύκλος και υπάρχει και το σκηνικό. Τα γυρίσματα των Προδοτών είναι μόνο 2,5 εβδομάδες. Είναι 16 επεισόδια, απλά μπαίνουν στο σπίτι και δεν ξαναβγαίνουν. Οπότε είναι ένα βολικό πρότζεκτ και σίγουρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μπορούσε να βρει τις μέρες για να γυρίσει τον δεύτερο κύκλο του Γιατρού.

Ο Γιατρός είναι μόνο 16 επεισόδια και θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν ενώ οι Προδότες αυτήν, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πρόθεση του Alpha μαθαίνουμε είναι να δούμε δεύτερο κύκλο, σε τηλεοπτικούς όρους, βρισκόμαστε στο στάδιο του pre production. Το νοσοκομείο που βλέπουμε είναι γραφεία που έχουν νοικιάσει και έχουν φτιάξει ένα νοσοκομείο. Μαθαίνω ότι πρέπει να ξαναστηθεί όλο από την αρχή. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι πολύ θετικός στο να συνεχιστεί η σειρά. Τα σενάρια στο εξωτερικό τώρα φτιάχνονται.



Το ένα δεν αποκλείει το άλλο και δεν θα τα δείτε ταυτόχρονα» ανέφερε ενώ συμπλήρωσε ότι ο Γιατρός «είναι η πιο ακριβή από τις σειρές του Alpha».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ