2023-11-02 17:33:12
Φωτογραφία για Νεανικό σύγχρονο ρουστίκ με χρήση παραδοσιακών στοιχείων - υλικών
Ανακαινισμένο διαμέρισμα 69τμ διαμορφωμένο σε απόλυτα σύγχρονο και νεανικό ρουστίκ ύφος, παρά την χρήση πολλών παραδοσιακών στοιχείων - υλικών.  

Κλασικό γωνιακό τζάκι, παλιές ξύλινες εσωτερικές πόρτες, έπιπλα από ακατέργαστο ξύλο παραδοσιακό ξύλινο δάπεδο "ψαροκόκαλλο", εμφανές τουβλάκι σε μία από τις εσωτερικές τοιχοποιίες, μαρμάρινα εσωτερικά περβάζια. Απόλυτα κλασικά στοιχεία και υλικά που όμως έχουν πλαισιωθεί από ιδιαίτερα σύγχρονης αισθητικής λεπτομέρειες και κυρίως μεταλλικά στοιχεία με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός συνόλου σύγχρονης αισθητικής. 

Τα διάσκορπα μεταλλικά στοιχεία στον χρώμα του μπρούντζου με κορυφαία την επένδυση τοίχου στην κουζίνα με ειδικά μεταλλικά φύλλα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες στον χώρο μπάνιου, τα σύγχρονης αισθητικής διακοσμητικά τοίχου όπως και η εντυπωσιακή φωτοταπετσαρία στον χώρο του υπνοδωματίου, τα απλά λευκά έπιπλα σε όσα σημεία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κομμάτια στο χρώμα του ξύλου, η λιτός σχεδιασμός της κουζίνας όπως και το λευκό στο σύνολο των τοίχων χαρακτηρίζουν την γενική εικόνα του σπιτιού
. Έτσι τα παραδοσιακά στοιχεία, χωρίς να υποβαθμίζονται, εναρμονίζονται πλήρως με τα υπόλοιπα σε ένα σπίτι καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό κάτι στο οποίο συμβάλλει σημαντικά και το γεγονός πως η όλη διαμόρφωση περιλαμβάνει τα εντελώς αναγκαία έπιπλα αφήνοντας αρκετό ελεύθερο χώρο.  

Οι αποχρώσεις ξύλου, μπρούντζου και λευκού κυριαρχούν σε συνδυασμό με χρωματιστές και μαύρες λεπτομέρειες σε ένα συνόλο που και χρωματικά είναι απόλυτα κοψμό και ισορροπημένο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ