2023-11-13 14:50:03
Φωτογραφία για Ελεύθερη η Εύη Βατίδου χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε
Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία της η Εύη Βατίδου όπως ανέφερε και ο πρώην σύζυγός της και συνήγορός της Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκαναν από κοινού έξω από τα δικαστήρια.

Το πρώην μοντέλο απολογήθηκε το κακούργημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της ζευγάρι μοτοσικλετιστών για περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Τι είπε στην απολογία της η Εύη Βατίδου;

Κατά την απολογία της η Εύη Βατίδου όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδόθηκε και υποστήριξε ότι ο αντίδικος της έχασε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας του από δική του υπαιτιότητα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αποφάσισε να στραφεί εναντίον της όταν διαπίστωσε ότι είναι πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια.

«Έχω την πεποίθηση ότι κατασκεύασε την εκδοχή ότι δήθεν εγώ τους χτύπησα, προκειμένου να αξιώσει αποζημίωση, διότι πληροφορήθηκα εκ των υστέρων την ιδιότητα μου ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι θα μπορούσε μέσα από μια τέτοια ιστορία να εξαναγκάσει τον πρώην σύζυγό μου να τον αποζημιώσει, για να κλείσει συμβιβαστικά η υπόθεση και να μη διατρέχω στο μέλλον κίνδυνο φυλακίσεως, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τεράστιο ψυχικό τραύμα στα παιδιά μας αλλά και σοβαρή μείωση του κύρους του πρώην συζύγου μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή.

Έξω από τα δικαστήρια το πρώην ζεύγος έκανε κοινές δηλώσεις με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι «με τον κύριο αυτόν τώρα αρχίζουμε
. Δεν την ήξερε καν. Ο λογαριασμός με το συγκεκριμένο πρόσωπο αρχίζει τώρα».

«Αυτή η αλητεία, αυτή η παράνομη συμπεριφορά της οποίας υπήρξε το απόλυτο θύμα η πρώην σύζυγος μου και η απαράδεκτη ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της πήραν το μέτρο που τους αναλογεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έμεινε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Αυτό που εξέπληξε και τους δύο είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι εμβόλισε μια μηχανή, αυτή εξαφανίστηκε» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Από τη μεριά της η Εύη Βατίδου, δεν είπε πολλά, παρά μόνο πως «αυτή τη στιγμή είναι όλα καλά για μένα και δεν τον γνωρίζω τον κύριο».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ