2023-11-15 17:30:45
Φωτογραφία για Βρέθηκε η οικογένεια της 65χρονης!
Ξαναβρήκε την οικογένειά της, χάρη στην ενεργοποίηση του SILVER ALERT ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, η κα Rita Qose, που είχε βρεθεί περιπλανώμενη την 26/10/2023.

Η 65χρονη, βρέθηκε περιπλανώμενη την 26/10/2023 στην Αθήνα, και μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο., όπου και έγιναν προσπάθειες να εντοπισθεί το οικογενειακό περιβάλλον της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η υπηρεσία SILVER ALERT ενημερώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου για το περιστατικό και της ζητήθηκε η συνδρομή για το χειρισμό του. Άμεσα τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός του SILVER ALERT για ηλικιωμένους αγνώστων στοιχείων.

Οι εθελοντές της υπηρεσίας SILVER ALERT ερεύνησαν με βάση τα στοιχεία που είχαν, για το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ αξιολογούσαν όλες τις πληροφορίες που έφταναν στη Γραμμή SOS 1065.

Οι συγγενείς της, τελικά, εντοπίσθηκαν. Η κα Qose, είναι ασφαλής.

Η άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου και η στήριξη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, σε συνδυασμό με την ευγενική ανταπόκριση κοινωνικής ευαισθησίας των εθελοντών του SILVER ALERT, οδήγησαν σε αίσιο τέλος την περιπέτεια ενός ακόμα ηλικιωμένου.

Πελίνα Θεοδοσίου

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ