2023-11-16 14:14:41
Φωτογραφία για Πέμπτη, 16/11/2023: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη βοήθεια της "Διερεύνησης" (σελίδα 47 - Β.Μ.) και της προηγούμενης ανάρτησης, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 20ου κεφαλαίου "Ποιος θα με βοηθήσει στο μοίρασμα;", προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3, 4 και το πρόβλημα 1, στη σελίδα 9 του Τ.Ε..

Ιστορία: Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της Β΄ ενότητας, στα κεφάλαια 2, 4, 5, 7, 8 και 9, με τη συνδρομή της αντίστοιχης ανάρτησης. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20/11. Έγινε σήμερα η παρουσίαση των εργασιών του project "Αδαμάντιος Κοραής - Ρήγας Βελεστινλής: Η ζωή και το έργο τους", οπότε, με την ανάρτησή τους, ολοκληρώθηκε το ταμπλό ιστορίας. Δείτε το (ή κατεβάστε τη φωτογραφία) εδώ.

Φυσική: Συμβουλευόμαστε την αντίστοιχη ανάρτηση και ξαναθυμόμαστε την παρατήρηση, το συμπέρασμα και τις εργασίες του ΦΕ9 "Φυσικό αέριο - Ένα πολύτιμο αέριο", προτού συμπληρώσουμε την εργασία 2 (σελίδες 39 και 40).

Γεωγραφία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 11ου κεφαλαίου "Ζώνες βλάστησης" (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση), το οποίο θα εξεταστεί μαζί με το 10ο "Οι κλιματικές ζώνες της Γης" στο επόμενο μάθημα. Επίσης, συμπληρώνουμε τις εργασίες 3 και 4, στη σελίδα 16 του Τ.Ε.. 

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ