2023-11-20 15:12:01
Φωτογραφία για Ναυάγησε το  «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή»... Τι συμβαίνει;
Πριν καλά-καλά αποφασιστεί επίσημα η επαναφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή», στο Mega, ανακύπτει σοβαρό ρήγμα που ενδέχεται να τινάξει στον αέρα όλο το εγχείρημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Reallife, οι συζητήσεις του καναλιού πραγματοποιήθηκαν αρχικά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ η συμμετοχή του έτερου σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου στο εγχείρημα αναβίωσης της θρυλικής σειράς τελεί υπό ερωτηματικό. Θα δώσουν το «παρών» και οι δύο σεναριογράφοι; 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Αποστόλου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εμπλακεί ενεργά στο «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;» τους επόμενους μήνες, καθώς είναι βασικός σεναριογράφος της σειράς του Open «Ερωτας φυγάς».

Το ενδεχόμενο, μάλιστα, ο «Ερωτας φυγάς» να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, όπως συζητείται ήδη, δεν αφήνει κενό και τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια στον Δ. Αποστόλου για να εμπλακεί στη συγγραφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Η αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, του ενός εκ των δύο σεναριογράφων αλλάζει άρδην τα δεδομένα και θέτει πλέον υπό σοβαρή αμφισβήτηση το αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ριμέικ της θρυλικής και ανολοκλήρωτης σειράς των Ρήγα – Αποστόλου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ