2023-11-21 14:42:22
Φωτογραφία για Μαίρη Μηλιαρέση για το Ρουκ Ζουκ: «Ήθελα να πάρω τα δικαιώματα, αλλά με πρόλαβε ο ΑΝΤ1»



Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια, το φλερτ, την κόρη της και το Ρουκ Ζουκ.



«Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση. Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή σαν… παλιόπαιδο και καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε να κάνει πόλεμο και να με διεκδικήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το άθλημα – σ…κι; Στα 20 μου είχα την πρώτη μου σ…λική επαφή και συνειδητά άργησα», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.



Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε στη συνέχεια: «Τυχαίνει να με φλερτάρουν στις ταράτσες που ανεβαίνω με τον γερανό για να σώσω γάτες, αλλά δεν τους συναντώ μετά. Η κόρη μου έχει τελειώσει υποκριτική και θα συμμετάσχει σε κάτι. Η Σοφίνα ήταν του ροζ και της νεραΐδας, όχι σαν εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ γιατί προσέχει το παιδί μου».



Για τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, ότι «υπάρχουν κάποια θεάματα που είναι καλό να μην τα πειράζουμε όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα παρουσίαζε», σχετικά με το Ραντεβού στα Τυφλά και την Αννίτα Πάνια, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε:



«Εγώ έπρεπε να έχω πάρει τη Ζέτα Μακρυπούλια και να την είχα κάνει κόσκινo; Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί μήνες πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα, πριν το πάρει ο ΑΝΤ1, αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό ‘’Ρουκ Ζουκ’’ με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα».







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ