2023-11-23 08:00:03
Φωτογραφία για ΑΝΤ1: Τι ισχύει για YFSF, Dragons Den και Προδότες; - Θα κοπεί κάποιο από τα τρία προγράμματα;

 



Πολλές ριζικές αλλαγές αλλά και ανατροπές έρχονται στο β’ μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όσον αφορά τρία συγκεκριμένα πρότζεκτ του ΑΝΤ1: YFSF, Dragons Den και Προδότες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΙ, το Your Face Sounds Familiar μπαίνει όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στον πάγο. Μάλιστα, τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί μέχρι τώρα για να συμμετέχουν (όπως για παράδειγμα η Ματίνα Νικολάου), έχουν δηλώσει πως δεν έχουν ακόμη λάβει κάποια νεότερη διευκρίνηση και ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά με το show μεταμφιέσεων.

Όσον αφορά τους Προδότες με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν που θέλουν το εν λόγω πρότζεκτ να παγώνει. Αντιθέτως, ο ΑΝΤ1 θέλει τους Προδότες να καλύψουν το πρόγραμμα μετά το Dragons Den και να βγουν στον αέρα το ίδιο χρονικό διάστημα με πέρσι.

Τέλος, το Dragons’ Den έχει γυριστεί και μάλιστα είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να προβληθεί πριν τα Χριστούγεννα. Όμως, τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψει στους δέκτες μας τον Ιανουάριο.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ