2023-11-23 18:18:11
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις σε γυάλες
Τεχνητό χιόνι, φυσικό πράσινο, δεντράκια μινιατούρες, στολίδια και φωτάκια μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μέσα σε κάθε μεγέθους διαφανείς γυάλες σε πολύ όμορφες συνθέσεις, κατάλληλες και κάθε τύπου επιτραπέζιες διακοσμήσεις.

Αν σε μια τέτοια σύνθεση χρησιμοποιήσετε και αληθινά φυτά π.χ παχύφυτα, κάκτους κλπ. φυτέψτε τα κανονικά στο δοχείο χρησιμοποιώντας χώμα που στην συνέχεια θα καλύψετε με τεχνητό χιόνι ή άσπρα χαλικάκια και τοποθετείστε τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα στοιχεία με τρόπο που να μπορούν εύκολα, μετά την περίοδο των γιορτών, να αφαιρεθούν.

Για συνθέσεις αυτής της μορφής εκτός από μεγάλου μεγέθους γυάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν διακοσμητικές γυάλινες καμπάνες, απλά διαφανή βάζα ή ακόμη και μικρότερα αντικείμενα όπως πχ γυάλινα κολωνάτα ποτήρια, αρκεί τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν στο εσωτερικό τους να είναι αντίστοιχου μεγέθους. 

 

Ο φωτισμός με led μπαταρίας με θερμό φως είναι επίσης ένα στοιχείο που δίνει, γενικά, στις συνθέσεις με γυάλινα αντικείμενα πολύ ξεχωριστή, γιορτινή όψη. 

 Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με γυάλινες καμπάνες
 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ