2023-11-26 15:33:24
Φωτογραφία για Ο Ασημακόπουλος καρφώνει τον Λιάγκα: «Μετά από μένα έφυγαν άλλα 2 άτομα, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει»



Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, απαντά εάν θα τον δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αφήνει αιχμές για την περίοδο που αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Απ’ ό,τι ξέρω στο νέο Survivor θα είναι η μισή ομάδα νέοι Μαχητές και η άλλη πρόσωπα που έχουν ξαναπάει. Αν είναι 8-10 χιλιάρικα τον μήνα, είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπορούσε να πάει. Μιλάμε και έχει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις», απαντά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον καινούργιο κύκλο του reality επιβίωσης που έρχεται στον ΣΚΑΪ το 2024.

«Όταν έφυγα από το Πρωινό, έδωσα τη γραμμή. Για να έχουν φύγει άλλα δύο άτομα μετά από μένα, επίσης και για να φύγει η Φαίη Σκορδά από τον ANT1 και να πάει στον ΣΚΑΪ, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Τώρα μην κοροϊδευόμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε», δηλώνει ο πρώην παίκτης του Survivor απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν έχω μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Δεν έχουμε κάτι κοινό να μας ενώνει. Εγώ είχα πάει με όλη την καλή διάθεση στο Πρωινό αλλά δεν έκατσε», συμπληρώνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω δεχθεί πρόταση για το J2US. Θεωρώ πάρα πολύ απαιτητικό το YFSF. Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να πήγαινα στο J2US με παρτενέρ την Ελευθερία Ελευθερίου», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ