2023-11-27 11:01:08
Φωτογραφία για Αυθεντικό vintage ύφος σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο σπίτι
Κλασική αριχιτεκτονική του περασμένου αιώνα σε ένα από τα πολλά ιστορικά κτιρία που κοσμούν τις Σουηδικές πόλεις, χωρίς να έχουν υποστεί τόσο εξωτερικά όσο και εξωτερικά παρά μόνο τις αναγκαίες συντηρήσεις. 

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα 90τμ διαθέτει όλα τα στοιχεία του συγκεκριμένου σχεδιασμού όπως πολύ μεγάλα παράθυρα, ξύλινα δάπεδα όπως και τα υπέροχα παλιά πορσελάνινα τζάκια. 

Η εσωτερική διαμόρφωση ακολουθεί πλήρως την αρχιτεκτονική του χώρου ενώ η διακόσμηση σε αυθεντικό vintage ύφος συμβάλλει ιδανικά στην δημιουργία πολύ ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. 

Το χρώμα σαν στοιχείο της όλης διαμόρφωσης έχει χρησιμοποιηθεί αριστοτεχνικά, για την δημιουργία έντονων αντιθέσεων και δίνοντας στην όλη διακόσμηση ένα πολύ ζεστό και καθόλου αυστηρό ύφος. Κορυφαία χρωματικά στοιχεία το πράσινο στον χώτο της κουζίνας, τα εντυπωσιακά πολύχρωμα χαλιά - κιλίμια που κυριαρχούν σε ένα σύνολο που διαθέτει πολλές ακόμη έντονων αποχρώσεων λεπτομέρειες. 



Αυθεντικά παλιά έπιπλα πολύ ιδιαίτερη αισθητικής συνδυασμένα με πιο λιτής φόρμας κομμάτια στο ίδιο στυλ, φυτά εσωτερικού χώρου, ποιοτικά υφασμάτινα στοιχεία και αρκετά γυάλινα στοιχεία συμπληρώνουν το ατμοσφαιρικό σκηνικό μιας άλλης εποχής, σε ένα ταυτόχρονα απόλυτα λειτουργικό για τις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης σπίτι. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ