2023-11-27 17:00:03
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Ζητώ συγγνώμη, μετά από μια εβδομάδα αποχής του ο πολιτισμός νιώθει φτωχότερος»Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έστρεψε ξανά τα βέλη του κατά του Light, μετά τις δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 27/11 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».«Η εβδομάδα της αντιπαράθεσης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν αρκετά διασκεδαστική για μένα, αλλά να σας πω την αλήθεια, ήταν κάτι που με απορρόφησε αρκετά και χρειάστηκε να δώσω πολλή από την ενέργειά μου σε αυτό το πράγμα. Ευτυχώς έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ τι λέει ο κύριος Μικρούτσικος ή ο κάθε κύριος Μικρούτσικος για να απαντήσω.

Κάνει τη δουλειά του, σχολιάζει αυτά που λέω, εύχομαι να του αρέσουν, αν δε του αρέσουν εγώ θα συνεχίσω να τα λέω. Να είναι καλά κι αυτός» ήταν τα λόγια του Light που προκάλεσαν τα ειρωνικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Να ζητήσω συγγνώμη από τον Light γιατί για μια εβδομάδα απορροφήθηκε από την κόντρα που είχαμε μεταξύ μας και έχασε ο πολιτισμός μια εβδομάδα ενέργειας του Light. Του ζητώ συγγνώμη γιατί μετά από μια εβδομάδα αποχής του, ο πολιτισμός νιώθει φτωχότερος. Ο ελληνικός πολιτισμός μια εβδομάδα έμεινε φτωχότερος και η ευθύνη είναι δικιά μου, ζητώ συγγνώμη από τον πολιτισμό. Χωρίς Light μια εβδομάδα, γιατί ήταν απορροφημένος, πως ζήσαμε αδέρφια;» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ