2023-12-03 09:00:02
Φωτογραφία για Πέμυ Ζούνη για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά»: Είναι χυδαιότητες να λένε ότι κόβεται γιατί δήθεν αποχωρώ εγώ και ο Ζαλμάς
Η Πέμυ Ζούνη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας φυγάς».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξήγηση που έλαβαν από το κανάλι για τη συγκεκριμένη απόφαση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματά γιατί δήθεν αποχωρούν από αυτή, η ίδια και ο Σταύρος Ζαλμάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέμυ Ζούνη είπε: «Η επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το κανάλι είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά, αλλά αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά του σταθμού. Σεβαστό είναι αυτό, δεν μπορεί να πει κανείς κάτι. Πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι Δεκέμβρη και μετά ανανεώνουν. Εμείς, ως μια επιτυχημένη σειρά, θεωρούσαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως έγινε και πέρυσι, γιατί η σειρά ανέβαζε νούμερα, δεν κατέβαζε. Τυπικά είναι κατοχυρωμένοι αφού έχουμε υπογράψει μέχρι τα 100 επεισόδια και θα σταματήσουμε στα 110. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αιφνιδιαστικό. Κανείς δεν το περίμενε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ