2023-12-05 21:00:04
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ αφήνει τα περισσότερα από τα παιχνίδια της ζωντανά



Η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη και έκλεισε τον πρώτο γύρο στο -1 από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι άσχημο. Από την άλλη και μέχρι το γκολ δεν είχε θέλξει κιόλας με την απόδοσή της. Βέβαια, το ζήτημα είναι πως δεν την πάτησε όπως με τον Πανσερραϊκό ή και με την Κηφισιά που είχε προηγηθεί επίσης, όπως στο ματς με τον Άρη. 

Ας όψεται ο Βίντα βεβαίως. Η ΑΕΚ αφήνει τα περισσότερα από τα παιχνίδια της ζωντανά. Όταν μια ομάδα προηγείται με ένα γκολ διαφορά, ο αντίπαλος έχει την αίσθηση πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μια φάση. Μια φάση είναι αυτή που χρειάζεται. Το ίδιο έγινε και με τον Άρη. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά των 23 γκολ που έχει πετύχει η ΑΕΚ. Σε 13 ματς. Ναι, κάνει τελικές αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία πέραν της στατιστικής. Εξάλλου, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους αντιπάλους, η διαφορά είναι σημαντική. Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 29 φορές, ο Ολυμπιακός 33 και ο Παναθηναϊκός 36. Υπάρχει δηλαδή μια διαφορά 13 τερμάτων με τον πρωτοπόρο
. Είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 έναντι 8 του Παναθηναϊκού) αλλά υποτίθεται πως η δύναμή της είναι η επίθεσή της. Και εκεί όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Είναι δεδομένο πως αν δεν ξεμπουκώσει π.χ. ο Πόνσε, μεγάλες χαρές στο σκοράρισμα δε θα δει. Πρέπει να πάρει γκολ από τους επιθετικούς της και αυτό δε συμβαίνει. Με τον Άρη, ο Βίντα ήταν εκείνος που την ξελάσπωσε. Οι επιθετικοί πρέπει να σκοράρουν, αυτό είναι θέσφατο για κάθε ομάδα σε κάθε διοργάνωση.

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ