2023-12-14 17:35:06
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις μπάνιου σε cottage στυλ
Ένα μπάνιο σε cottage στυλ, ιδανικό για σπίτια στην ύπαιθρο, εξοχικές κατοικίες κλπ, χαρακτηρίζεται κύριως από την αισθητική που δημιουργούν τα φυσικά υλικά και τα vintage στοιχεία - αντικείμενα. 

Οι αποχρώσεις επίσης καθορίζουν το συγκεκριμένο ύφος, που αγαπά ιδιαίτερα το λευκό και γενικά τα απαλά χρώματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι επιλεκτικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πιο έντονων τόνων στοιχεία. 

Το έπιπλο νιπτήρα είναι αυτό που γενικά καθορίζει όσο κανένα άλλο στοιχείο το στυλ και την αισθητική κάθε μπάνιου και στο συγκεκριμένο στυλ χρησιμοποιεί όχι τυποποιημένα και ειδικά έπιπλα μπάνιου αλλά κάθε είδους παλιά έπιπλα με τις κατάλληλες ανά περίπτωση προσαρμογές.  



Παλιοί μπουφέδες, συρταριέρες, τραπέζια κλπ στα οποία μπορεί να εφαμοστεί και μια τεχνική παλαίωσης είναι τα καταλληλότερα έπιπλα νιπτήρα για ένα μπάνιο σε αυθεντικό cottage στυλ. 


Φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, καλάμι, ψάθα κλπ είναι επίσης τα πλέον ταιριαστά για ένα τέτοιο μπάνιο, όπως επίσης και τα έντονα υφασμάτινα στοιχεία που μπορούν εκτός των κλασσικών χρήσεων να χρησιμοποιηθούν και σαν διακόσμηση στον καθρέφτη, σε μια υφασμάτινη κουρτίνα μπάνιου, ένα κανονικό υφασμάτινο χαλάκι κλπ 

Πρόκειται, γενικά, για διαμορφώσεις που τελικά και το μπάνιο διαμορφώνεται όπως και οι υπόλοιποι χώροι ενός σπιτιού σε cottage ύφος, με στόχο μια χαλαρή και ελαφρά ρομαντική ατμόσφαιρα βασισμένη σε ρουστίκ, vintage και φυσικά στοιχεία. 

Μεταλλικά ασεξουάρ όχι σε inox αλλά μπρονζέ απόχρωση, μαύρες λεπτομέρειες, vintage φωτιστικά τοίχου, φυσικά φυτά και λουλούδια, vintage διακοσμητικά τοίχου, ψάθινα καλάθια και όσο περισσότερο ξύλο και ύφασμα είναι τα βασικά ...υλικά για την διαμόρφωση ενός μπάνιου σε αυθεντικό cottage στυλ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

homebnc.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ