2023-12-19 15:04:26
Φωτογραφία για Αυτό είναι όλο το εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Δείτε το αναλυτικά



Οι γιορτές στον ΑΝΤ1 είναι… άλλη εμπειρία!

Μια εμπειρία «πασπαλισμένη» με μαγεία, φαντασία και χαρά.

Φέτος, ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο και ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με τις εκπομπές να βάζουν τα γιορτινά τους, δυνατές και αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες να ξετυλίγουν την ιστορία τους και απρόβλεπτες παρέες να συναντιούνται σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ταξίδι.

Τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια «ROUK ZOUK», «5X5», και «ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;» στολίζουν τα πλατό τους και υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους.

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» καλημερίζει τους τηλεθεατές με εορταστική διάθεση, χορό και τραγούδι, ενώ το «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» στήνει στο εξοχικό του την πιο γλυκιά και κεφάτη γιορτή.

Φυσικά, όταν έρχεται το βράδυ «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ» και… ανεβαίνει η διάθεση, ενώ και οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια.

«ROUK ZOUK - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ»

Όταν το «ROUK ZOUK» και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτι δια χειρός Άγιου Βασίλη και καλεσμένους όλους εμάς!

Φέτος ο ΑΝΤ1, ετοίμασε 4 ρουκζουκοπάρτυ, με εκλεκτούς καλεσμένους και για καλό σκοπό, για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Η γιορτή ξεκινά Παραμονή Χριστουγέννων (24/12) στις 21:00 με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» και δύο απολαυστικές ομάδες, τους «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Γιαννακός, Σεμέλη Μητροπούλου, Ιωσήφ Γαβριελάτος) και τους «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» (Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Λάζαρος Βασιλείου).

Ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12), στις 21:00, έρχεται μια συναρπαστική βραδιά με πρωταγωνιστές της «ΜΑΓΙΣΣΑΣ» και δύο ομάδες που επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν. Από τη μία πλευρά, είναι «ΟΙ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΙ» (Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη, Δήμητρα Κολλά) και από την άλλη «ΟΙ ΑΠΟΚΟΡΩΜΕΝΟΙ» (Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Βασίλης Μηλιώνης).

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 21:00 η Ζέτα θα την περάσει με πάρα πολύ ωραία παρέα! Το «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» και το «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ», αποδεικνύουν πως είναι και βραδινοί, αλλά και πολύ ανταγωνιστικοί τύποι. Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της aka. Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης, Τζο Κουτσοκώστα και Αθηνά Αφαλίδου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Κώστα Τσουρού aka. Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και Πάνος Κατσαρίδης.

Την Πρωτοχρονιά (1/1) στις 21:00 μια καυτή παρέα, κάνει ποδαρικό στο «ROUK ZOUK» και οι ηθοποιοί της σειράς «ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ» έρχονται αποφασισμένοι για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, η μάχη περνάει σε άλλο επίπεδο και «ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ» (Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου) σηκώνουν κεφάλι και τολμούν να τα βάλουν με τους «ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ» (Λευτέρης Ελευθερίου, Nathan Thomas, Αντώνης Αντωνάκος, Διονύσης Λάνης, Θανάσης Μπανούσης).

«5X5 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ»

Το Σάββατο 23 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα χριστουγεννιάτικο, λαμπερό, βραδινό «5Χ5» με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα».

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2023, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00, ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα ακόμα εορταστικό επεισόδιο με 10 αγαπημένους καλεσμένους. Ο Δημήτρης Κόκοτας, η Ελένη Φιλίνη, η Σοφία Βόσσου, η Πωλίνα και ο Γιώργος Δούκας από την «Εποχή των Πανετόνων» είναι παλιοί γνώριμοι που συναντήθηκαν ξανά στο πλατό του «5Χ5» για ένα απολαυστικό reunion και έρχονται αντιμέτωποι με τον Γιώργο Βάλαρη, τον Σπύρο Ξεκούκη, την Άννα Φιλιππάκη, τον Σπύρο Ντούγια και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη από τη θεατρική παράσταση «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».

Οι αγαπημένοι «αντίπαλοι» των εορταστικών επεισοδίων του «5Χ5» παίζουν για καλό σκοπό και απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με πολύ χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, για να κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικά τα γιορτινά Σαββατόβραδά μας.

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας και όλη η ομάδα του ΠΡΩΙΝΟΥ μάς κρατούν συντροφιά με εκλεκτούς καλεσμένους.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, στις 29/12, η εκπομπή υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη, ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς «Η ΜΑΓΙΣΣΑ», αλλά και τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος μαζί με την μπάντα του ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του. Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύει για το εορταστικό τραπέζι.

Τη δεύτερη μέρα του 2024, στις 2/1, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα της αγαπημένης εκπομπής μάς δίνουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά με τον πιο κεφάτο τρόπο, και καλεσμένο τον Νίκο Οικονομόπουλο, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

«I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ»

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 09:50, η Μπέττυ Μαγγίρα και όλη η ομάδα του «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» γιορτάζουν μαζί μας με αγαπημένους καλεσμένους, συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα θέματα.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχεται στο στούντιο του «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ακόμα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει μια πεντανόστιμη χριστουγεννιάτικη συνταγή, ενώ η διάθεση και το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με τον μοναδικό Κώστα Χαριτοδιπλώμενο και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, καλεσμένος στο «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» είναι ο αγαπημένος μας Γιώργος Παπαδάκης. Συντροφιά μάς κρατάει ο Χρήστος Μενιδιάτης, που ερμηνεύει μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Ακόμα, η Λίτσα Πατέρα, κάνει ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2024, ο Νικόλας Καρβέλας μάς δείχνει πώς τα φτιάξουμε την πιο νόστιμη βασιλόπιτα και οι μικροί φίλοι του Δημήτρη Μακαλιά μάς μιλούν για τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη.

«ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ»

Ποιος θέλει να γίνει… Άγιος Βασίλης και να χαρίσει χιλιάδες ευρώ; Μα ασφαλώς, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 20:00, το πιο δυνατό παιχνίδι γνώσεων έρχεται στην παρέα μας με δύο εορταστικά επεισόδια και… διπλή καρέκλα. Απέναντι από τον Γρηγόρη, θα βρεθούν για πρώτη φορά δύο παίκτες μαζί, παίκτες που είναι συγγενείς, για να ακούσουν τις ερωτήσεις του, να τολμήσουν, να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ... ΡΥΘΜΟ»

Φέτος στον ΑΝΤ1 γιορτάζουμε τις νύχτες μας με «Ρυθμό». Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές του στα exclusive live events «ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ», και μας χαρίζουν ξεχωριστές μαγικές «νύχτες» ερμηνεύοντας μεγάλες μουσικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 23:00, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη και special guest τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε μια μοναδική μουσική «νύχτα»!

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου στις 23:00, η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου, Νατάσα Θεοδωρίδου, έρχεται στη σκηνή του «ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ», υποδέχεται τον καλεσμένο της, Mente Fuerte και μας χαρίζουν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Την πρώτη νύχτα του νέου έτους, 1η Ιανουαρίου στις 23:00, λέμε «Καλή Χρονιά» με τη σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και τις επίτιμες καλεσμένες της, Ηρώ και Τάμτα να πλαισιώνουν ιδανικά τη μαγική νύχτα, καλωσορίζοντας με ανεβασμένη διάθεση και μαγεία το 2024!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτές τις γιορτές ο ΑΝΤ1 φέρνει στη μικρή οθόνη τη μαγεία του κινηματογράφου μέσα από ταινίες για όλη την οικογένεια. Ιστορίες με αγάπη, γέλιο, χορό και τραγούδι, που μας πλημμυρίζουν με συναισθήματα και κάνουν τις στιγμές μας την πιο γιορτινή εμπειρία.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 10:00 θα απολαύσουμε την αγαπημένη ταινία «THE HOLIDAY». Οι πρωταγωνιστές Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο και Τζακ Μπλακ ζουν τις πιο ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες γιορτές με τον έρωτα να εισβάλει στις ζωές τους για τα καλά!

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 22:15 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 09:00 είναι ώρα για τον γλυκύτατο και περιπετειώδη «PADDINGTON». Ο νεαρός Περουβιανός αρκούδος από τα βάθη της ζούγκλας καταφέρνει να… «προσγειωθεί» στην καρδιά του Λονδίνου. Ο αγαπημένος ήρωας δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στους κανόνες της πόλης, και ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σατανική επιστήμονα που αποφάσισε να ταριχεύσει το αρκουδίσιο του χαμόγελο.

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 08:45 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 07:45, ο μοναχικός, μελαγχολικός, αλλά και τόσο ταλαντούχος Έντουαρντ έρχεται για να διηγηθεί την περίεργη ιστορία του. Στην αγαπημένη ταινία φαντασίας του Τιμ Μπάρτον, «Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ», πρωταγωνιστούν οι Τζόvι Ντεπ, Γoυιvόvα Ράιvτερ, Νταϊάv Γoυίστ, Βίvσεvτ Πράις, Άvτovι Μάικλ Χoλ, Άλαv Άρκιv.

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 09:00 εισβάλει στο σπίτι μας, αλλά και στις καρδιές μας ο «ΜΠΕΤΟΒΕΝ», ένα αξιολάτρευτο κουτάβι Αγίου Βερνάρδου που πέφτει θύμα απαγωγής και καταλήγει στα χέρια ενός κτηνίατρου που πραγματοποιεί φρικτά πειράματα σε ζώα. Ο Μπετόβεν καταφέρνει να το σκάσει απ’ τη «φυλακή» του, βρίσκει καταφύγιο στη θαλπωρή μιας οικογένειας και οι περιπέτειές όλων ή σχεδόν όλων θα έχουν… happy end!

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στη 01:00 και την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου στις 07:15 ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Γουινόνα Ράιντερ μας μεταφέρουν στο «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ», εκεί όπου ένας 50χρονος πλεϊμπόι σεφ γνωρίζει με μια 21χρονη κοπέλα. Το δικό τους ρομάντζο, όμως, δεν θα είναι εύκολο και γρήγορο, αφού εκείνη μαθαίνει πως έχει ελάχιστο χρόνο ζωής, εξαιτίας μιας ανίατης ασθένειας

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 07:00 και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 01:15, ο σπασίκλας, ο αθλητής, η παράξενη, η πριγκίπισσα και ο αλήτης συναντιούνται ένα Σάββατο πρωί στο «BREAKFAST CLUB» του σχολείου τους. Είναι και οι πέντε τους τιμωρημένοι, όχι όμως για κάποια συλλογική αταξία. Οι πέντε συμμαθητές δεν είναι φίλοι, και τώρα είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρξουν για ώρες.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 ο αγαπημένος Μπετόβεν συνεχίσει τη «Γαβ στόρι» (BEETHOVEN'S 2ND), καθώς ερωτεύεται και φτιάχνει τη δική του οικογένεια! Μια απολαυστική ταινία για μικρούς και μεγάλους με πολλά… γαβ, δράση και τρυφερές στιγμές.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 23:15 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 00:00 γεμίζουμε με αγάπη στον ΑΝΤ1 με την προβολή της ρομαντικής κομεντί «Αγάπη Είναι». Οι πρωταγωνιστές Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Λόρα Λίνεϊ, Έμμα Τόμσον, Άλαν Ρίκμαν, Κίρα Νάιτλι, Μαρτίν Μακάτσεν, Μπιλ Νάιγκι, Ρόουαν Άτκινσον, Λουσία Μονίζ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κλόντια Σίφερ είναι σκέτη απόλαυση όταν πέφτουν θύματα του φτερωτού Θεού λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του Χειμώνα.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 23:00 και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 01:15 η κομεντί «ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ» μας προσκαλεί στο σπίτι της οικογένειας Στόουν για να ζήσουμε απίστευτες κωμικοτραγικές καταστάσεις με τους ήρωές της που ενσαρκώνουν οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντάιαν Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λουκ Γουίλσον, Κλέρ Ντένις, Γκρέγκ Νέλσον, Ταιρόν Ζζιορντάνο και Ελίζαμπεθ Ρίζερ.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 01:00 έρχονται οι διάσημοι «BLUES BROTHERS» και οι απολαυστικές περιπέτειές τους προσπαθώντας να σώσουν ένα ορφανοτροφείο από την πτώχευση. Απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της κλασικής κωμωδίας ο Τζον Μπελούσι και ο Νταν Ακρόιντ, αλλά και οι Τζέιμς Μπράουν, Καμπ Κάλογουεϊ, Ρέι Τσαρλς και Κάρι Φίσερ.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 23:00 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 00:15 έχουμε πάρτυ και μάλιστα… εταιρικό. Στην κωμωδία «OFFICE CHRISTMAS PARTY» όταν ο Τζέισον Μπέιτμαν μαθαίνει από την αδερφή του και επικεφαλής της εταιρείας πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο άλλοτε έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 23:00, και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 02:30, στην κωμωδία «ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» αγχωμένες μαμάδες έρχονται αντιμέτωπες με τις αμέτρητες χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις τους και ξεπερνούν τα όριά τους όταν θα χρειαστεί να ανέβουν τον «Γολγοθά» των τέλειων Χριστουγέννων, υπό την επίβλεψη και το κήρυγμα των δικών τους μανάδων.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 06:00, ο κόσμος της Barbie ζωντανεύει μέσα από την ταινία κινουμένων σχεδίων « Barbie: Σχολείο για πριγκίπισσες».

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 22:15 και την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου στις 09:15 έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «ΤΡΑΓΟΥΔΑ!» με πρωταγωνιστή τον Μπάστερ Μουν, ένα χαριτωμένο κοάλα που είναι θιασάρχης ενός χρεοκοπημένου θεάτρου. Για να το σώσει από την πτώχευση, ο ήρωας χρειάζεται επειγόντως μια μεγάλη εμπορική επιτυχία και έτσι αποφασίζει να διοργανώσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού, με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που όμως δεν έχει να δώσει!

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 06:45 και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 01:45 έρχεται η κωμική ταινία «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ». Εδώ, οι τρόφιμοι μιας αγροτικής φυλακής του Μισισιπή συνοδεύουν στην τελευταία τους κατοικία τον Ρέι και τον Κλοντ, τους γηραιότερους κατάδικους και ίσως και τους πιο άτυχους στον κόσμο.

Την Πρωτοχρονιά στις 05:45 «Η BARBIE ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» μας ταξιδεύουν στο Παρίσι, εκεί όπου η διάσημη ηρωίδα συναντά τρία κορίτσια και όλες μαζί προσπαθούν να μπουν κρυφά στο μεγάλο χορό μεταμφιεσμένων του παλατιού, να μεταμορφωθούν σε σωματοφύλακες και να σώσουν τον Πρίγκιπα που κινδυνεύει.

Την Πρωτοχρονιά στη 01:00 η μαγεία του κινηματογράφου συνεχίζεται με τη δραματική ταινία «ΑΝΝΑ ΚΑΡΕΝΙΝΑ» με πρωταγωνιστές τους Κίρα Νάιτλι, Τζουντ Λο, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Kέλι ΜακΝτόναλντ, Ντόμναλ Γκλίσον, Μάθιου ΜακΦέιντιεν, Ρουθ Γουίλσον, Έμιλι Γουάτσον, Ολίβια Γουίλιαμς, Αλίσια Βικάντερ σε συγκλονιστικές ερμηνείες.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 22:45 και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 23:45, έρχεται η κομεντί «LAST CHRISTMAS» με πρωταγωνιστές τους Εμίλια Κλαρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο και Έμα Τόμσον για να μας θυμίσει ότι η αγάπη μπορεί να κρύβεται παντού αρκεί να ανοίξεις την καρδιά σου και να έχεις πίστη.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 00:45 το τηλεοπτικό φαινόμενο της πολυβραβευμένης σειράς «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και αποκτά μεγαλειώδεις διαστάσεις, καθώς θα φέρει τον κάθε ήρωα αντιμέτωπο με τη θέση που θέλει να έχει στο μέλλον του.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 22:45 και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 01:30 μεταφερόμαστε στο Παρίσι του 1900 και στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν «MOULIN ROUGE!» με πρωταγωνιστές τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και την Νικόλ Κίντμαν. Ένας Άγγλος ποιητής πηγαίνει στη Μονμάρτη για να γνωρίσει την μποέμικη ζωή, αλλά τελικά ερωτεύεται την πιο ακριβοπληρωμένη πόρνη του Παρισιού και πρωταγωνίστρια του φαντασμαγορικού σόου του Μουλέν Ρουζ.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 01:15 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 02:15 ακολουθούμε τα χορευτικά βήματα του «ΜΠΙΛΙ ΕΛΛΙΟΤ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ». Στην επαρχιακή Αγγλία του 1984, ο 11χρονος Μπίλι κάνει κρυφά μαθήματα μπαλέτου, αντί να προπονείται στην πυγμαχία. Η κλίση του στο χορό παρεξηγείται από τους γύρω του, αλλά η επιμονή της δασκάλας του θα νικήσει στο τέλος.

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 23:00 μπαίνουμε στο μαγικό μουσικό κόσμο του «LA LA LAND» με ξεναγούς τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμα Στόουν. Η ταινία που απέσπασε 6 Όσκαρ μάς μεταφέρει στο Λος Άντζελες, εκεί όπου γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, εκεί όπου δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 23:00 ο «JASON BOURNE» του Πολ Γκρίνγκρας με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον μας βάζει στα άδυτα της CIA. Ο πρώην πράκτορας ταξιδεύει σε Αθήνα, Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν, αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της υπηρεσίας που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 22:15 ο «Καραγκιόζης» γίνεται ταινία κινουμένων σχεδίων. Στο «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ THE MOVIE» ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει την πρόσληψη ενός δημόσιου γραμματέα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των αναλφάβητων πολιτών και ο διάσημος λαϊκός ήρωας «μυρίζεται» εύκολο μεροκάματο.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 01:45 ο Γουές Άντερσον ανοίγει τις πόρτες του «GRAND BUDAPEST HOTEL» με χιούμορ, αλλά και με πολύ χρώμα! Η ταινία που απέσπασε 4 Όσκαρ αφηγείται την ιστορία του αινιγματικού κ. Μουσταφά και το πώς ξεκίνησε να δουλεύει την περίοδο του Μεσοπολέμου ως bell boy σε ένα πολυτελές αλπικό ξενοδοχείο, του οποίου τώρα είναι ιδιοκτήτης.

ΑΝΤ1… άλλη γιορτινή εμπειρία!





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ