2023-12-22 08:00:02
Φωτογραφία για «5Χ5» φοράει τα γιορτινά του - Αυτοί είναι οι special καλεσμένοι

 



Τα Σάββατο 23 στις 21:00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα χριστουγεννιάτικο, λαμπερό, βραδινό «5Χ5» με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα».

Οι αγαπημένοι «αντίπαλοι» παίζουν για καλό σκοπό και απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του «5Χ5» με πολύ χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το γιορτινό βράδυ του Σαββάτου μας.

Δείτε ένα απόσπασμα από την έναρξη του εορταστικού «5Χ5»:

https://www.youtube.com/watch?v=yAKAXM0Kdr8

Φέτος τις γιορτές, το «5Χ5» και ο Θάνος Κιούσης με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση υπόσχονται ακόμα περισσότερο παιχνίδι, εκπλήξεις και απίθανες στιγμές διασκέδασης! Όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» κανείς δεν φεύγει χαμένος και σίγουρα αυτό το εορταστικό επεισόδιο θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5», με τον Θάνο Κιούση: Εορταστικό επεισόδιο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

#5x5

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ

Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ

Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ

Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ

Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ