2023-12-27 13:30:03
Φωτογραφία για Βασίλης Καρράς: Δάκρυσε ο Ζαφείρης Μελάς - «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα να τον αποχαιρετήσω»
«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον αποχαιρετήσω σήμερα» δήλωσε δακρυσμένος ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά λίγες ώρες πριν την ταφή του λαϊκού τραγουδιστή στο χωριό του στην Καβάλα.

«Δεν μιλάγαμε πολύ, δεν ήθελα να τον ενοχλώ, ήξερα τον Γολγοθά που περνάει. Είναι παρα πολύ δύσκολο να πάω και να τον αποχαιρετήσω, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τον αποχαιρετούσα» είπε με δάκρυα στα μάτια στον ΑΝΤ1 ο Ζαφείρης Μελάς.

Περιγράφοντας τον Βασίλη Καρρά ο συνάδελφός του είπε ότι «ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, θάρρος και θράσος. Ήταν βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής καψούρας και ήταν ο μοναδικός που φύτεψε στην καρδιά των νεων παιδιών την καψούρα».

Με αφορμή, δε, όσα συνέβησαν στο λαϊκό προσκύνημα της Τρίτης ο Ζαφείρης Μελάς είπε για τον Βασίλη Καρρά ότι «αυτό που έγινε δεν το έχω δει ξανά σε άλλο καλλιτέχνη. Αυτό δείχνει ότι τον αγαπούσαν πολύ και δείχνει ότι δεν ήταν μόνο σπουδαίος τραγουδιστής αλλά ήταν φιλάνθρωπος χωρίς να πει πουθενά τίποτα».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «ξέρω ότι έστελνε μικρά παιδιά στο εξωτερικό για θεραπείες από ασθένειες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν σαν Θεό τους, κι εγώ σαν Θεό τον είχα».

«Ήμασταν παιδιά του μαχαλά που περάσαμε Γολγοθά για να φτάσουμε όπου φτάσαμε παραμελώντας τις οικογένειές μας. Δεν μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα μεγαλώνουμε τα εγγόνια μας» κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς για τον Βασίλη Καρρά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ