2012-07-01 22:28:59
Φωτογραφία για Κρίσιμη εβδομάδα...
Η πιο σημαντική εβδομάδα για τον μπασκετικό Ολουμπιακό ξεκινάει από τη Δευτέρα(02/07) όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκαθαρίζει του Πρίντεζη και των ψηλών(Καββαδάς, Μαυροειδής).

Εβδομάδα εξελίξεων για τον μπασκετικό Ολυμπιακό αναμένεται να είναι πρώτη του Ιούλη. Λογικά μέσα στη Δευτέρα(02/07) θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι -όπως όλα δείχνουν- ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με τον Ζακ Ράιτ να είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του Έισι Λο ο οποίος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Άμεσα αναμένεται να τρέξει και το θέμα των ψηλών γιατί στην ομάδα έχει μείνει μόνο ο Κάιλ Χάινς και υπάρχει μεγάλο κενό. Υποψήφιοι για να καλύψουν αυτό το κενό είναι ο Βασίλης Καββαδάς του Πανιωνίου και ο Δημήτρης Μαυροειδής που έμεινε ελεύθερος από τη Μπιλμπάο.


Έχουν γίνει επαφές και με τους δύο παίκτες αλλά και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει διαφορά στο οικονομικό αλλά η προσπάθεια απόκτησή τους θα συνεχιστεί. Στην πρώτη επαφή που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη αλλά εντός της εβδομάδας αναμένεται νέα επαφή με τους ανθρώπους των Νεοσμυρνιωτών. Όσον αφορά τον Μαυροειδή, η διαφορά στο οικονομικό είναι περίπου 150.000 ευρώ και θα πρέπει να πέσουν οι απαιτήσεις του παίκτη αλλά παράλληλα θα πρέπει να ανέβει λίγο και ο Ολυμπιακός. Με καλή καρδιά(και χωρίς να εμφανιστεί από το πουθενά καμία εξωπραγματική πρόταση από Ρωσία ή Τουρκία) θα γίνει η μεταγραφή.

Το πιο σημαντικό θέμα μετά από αυτό του κόουτς είναι φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του, οι Τούρκοι(Φενέρ και Εφές) δίνουν σχεδόν τα διπλάσια και υπάρχει πάντα και το ΝΒΑ. Από το περιβάλλον του παίκτη εκτιμάται οτι ο Γιώργος δεν σκέφτεται καν μια μεταγραφή στην Τουρκία αλλά το να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι πάντα μέσα στο μυαλό του. Υπομονή και από εβδομάδα όλα θα τελειώσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ